Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Portugal > Estoril > Aparthotel Estoril Eden
Aparthotel Estoril EdenModern 4-sterren appartementencomplex gelegen aan de mooie Portugese kust van Estoril. Een ideale locatie om te onthaasten en te genieten onder de Portugese zon in een smaakvol ingericht appartement. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 239

Portugal > Estoril > Aparthotel Estoril Eden
Aparthotel Estoril EdenModern 4-sterren appartementencomplex gelegen aan de mooie Portugese kust van Estoril. Een ideale locatie om te onthaasten en te genieten onder de Portugese zon in een smaakvol ingericht appartement. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 269

Portugal > Funchal > Wandelvakantie Madeira
Wandelvakantie MadeiraTijdens deze avontuurlijke rondreis door Madeira maak je kennis met het vulkanische \'bloemeneiland\', waar het altijd aangenaam weer is. Het is een perfecte bestemming voor een korte wandelvakantie. Madeira staat bekend als n van de mooiste wandelgebieden ter wereld, onder meer door het gevarieerde en exotische landschap. Tijdens deze wandelreis wandel je het ene moment langs de levadas (eeuwenoude irrigatiekanalen) en het volgende moment klim je over rotskammen in het ruige, vulkanische binnenland. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1199

Portugal > Ponta > Familiereis Azoren
Familiereis AzorenTijdens deze familiereis naar de Azoren ontdek je azuurblauwe meren, vulkanische bronnen, heldere watervallen en maak je kennis met het lokale wildleven. De reis gaat naar 2 verschillende eilanden van de Azoren, je verkent het supergroene So Miguel en het Eiland van de zon genaamd Santa Maria. Met een beetje geluk zie je tijdens een optionele excursie immense walvissen uit het water springen. Natuurlijk is er tijdens de rondreis ook genoeg tijd om door de gezellige steden te slenteren, te genieten van de lokale keuken en een terrasje te pakken. Deze vakantie naar de Azoren zul je niet snel vergeten! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1859

Portugal > Ponta > Wandelvakantie Azoren
Wandelvakantie AzorenTijdens deze avontuurlijke rondreis door de Azoren verken je al wandelend het hoofdeiland So Miguel. Ontdek tijdens de wandelreis azuurblauwe meren, vulkanische bronnen, heldere watervallen en maak kennis met het lokale wildleven. Met een beetje geluk zie je tijdens een optionele excursie immense walvissen uit het water springen. Uiteraard is er ook voldoende tijd om door de historische binnenstad van Ponta Delgada te slenteren. Deze Azoren wandelreis door het sprookjesachtige landschap zul je niet snel vergeten! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1339

Portugal > Praia da Rocha > Appartementen Studio 17
Appartementen Studio 17Studio 17 biedt eenvoudige maar comfortabele appartementen aan gasten die graag voor een leuk prijsje aan de Algarve willen verblijven. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 143

Portugal > Startpunt > Fietsvakantie Spanje en Portugal
Fietsvakantie Spanje en PortugalReis van vora naar Sevilha, steek de grens tussen Portugal en Spanje over en ontdek twee werelden in n vakantie. Overal proef je het rijke verleden. Geniet van de monumenten, het landschap, de mensen en de keuken. Het historische centrum van vora staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO, net als de kathedraal, het koninklijk paleis (Alczar) en Archivo de Indias in het hart van Sevilla. Daartussen ligt een heerlijk rustig gebied met weinig inwoners. In de ruige natuur fiets je door kurk- en steeneikbossen. Bij de kust bewonder je de zoutpannen en geniet je van de zeestranden. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1367