Verre reizen
Djoser.nl

Djoser organiseert al ruim 20 jaar actieve groepsrondreizen over de hele wereld en is hiermee marktleider in Nederland. Djoser organiseert groepsreizen met een actief en avontuurlijk karakter. De reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Men combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) maar daarnaast heeft men veel individuele vrijheid.


NRV Holiday

NRV Holiday is een directseller die zich specialiseert in het organiseren van zowel groepsreizen als privť reizen naar voornamelijke bestemmingen in AziŽ en Afrika. De letters N.R.V. staan voor 'Nederland Reist Voordelig'. Ze hebben als doel kwalitatief goede reizen aan te bieden tegen een uiterst voordelige prijs. NRV Holiday kent de volgende reissoorten: Groepsrondreizen, Privť rondreizen, Stad & Strand, Strandvakanties en Vlucht+. De reizen hebben een actief, ondernemend maar ook comfortabel karakter. Uitgangspunt is altijd een uitstekende prijskwaliteitverhouding.


Shoestring - Hoe ver kan je gaan?

Is reizen je passie? Ga dan met Shoestring op avontuur! Actieve rondreizen met optimale vrijheid - vol afwisseling in 70 bestemmingen over de gehele wereld - intens genieten op een afgelegen strandje - lekker stappen in een exotische metropool - een spannende tocht door de jungle - en nog veel meer!


Sawadee - Actieve & Avontuurlijke Rondreizen

Al zoín 25 jaar specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit ruim 65 bijzondere reizen naar bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika, AziŽ en Latijns-Amerika. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes. Hierbij wordt verdergegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.


Koning Aap

Reizen is de wereld, de anderen ťn jezelf ontmoeten. De wereld aanschouwen, ervaren, proeven en doorgronden geeft diepgang en een glimlach aan je leven. Koning Aap Reizen is al jaren een organisatie waar enthousiaste, bereisde landendeskundigen met veel plezier reizen organiseren voor de fijnproevers onder de reizigers. In de loop der jaren heeft Koning Aap Reizen een uiterst deskundig team van landenspecialisten weten samen te stellen.


Baobab avontuurlijke rondreizen

Het begon in 1972 met de Volkswagenbus van oprichter Rik Jan Viezee. Verzeild geraakt in Kenia wist hij: dit moeten anderen ook meemaken. Vanaf die allereerste reis kiest Baobab voor groepsreizen. Met een reisbegeleider die het land echt goed kent. Die weet waar je moet zijn, die weet waar je niet moet zijn. De Baobab reizen gaan naar alle continenten. Je hebt in totaal keuze uit 69 bestemmingen in Noord-, midden en Zuid-Amerika, Afrika, AziŽ, OceaniŽ, het Midden-Oosten en Europa. Natuurlijk bezoek je met Baobab in elk land de must see plekken. Maar Baobab gaat net even verder, net even dieper. Baobab brengt je in contact met de bevolking, neemt je mee de natuur in. Echt meemaken, daar gaat het om bij Baobab. Al 35 jaar lang


Kuoni.nl

Kuoni staat bekend als dť verre reizen specialist. Door de Nederlandse reisbranche worden ze al jaren achtereen uitgeroepen tot beste specialistische reisorganisator en beste organisatie voor reizen naar Noord-Amerika, AustraliŽ en Nieuw-Zeeland. Het productaanbod varieert van strandvakanties tot autohuur, van losse vliegtickets tot complete rondreizen en van camperhuur tot losse excursies. Van Amerika tot AustraliŽ, van China tot ArgentiniŽ en van Zuid-Afrika tot Alaska: alle verre bestemmingen zijn bij Kuoni mogelijk.