Villa Expert ItaliŽ

Villa Expert heeft een zeer exclusief aanbod van stijlvolle villaís en appartementen op de mooiste plekjes van het Italiaanse Toscane en UmbriŽ. Ze selecteren deze accommodaties zelf en letten daarbij goed op kwaliteit en ligging. Een nauwe samenwerking met de Italiaanse agentschap garandeert deze kwaliteit. De woningen en appartementen zijn bijna allemaal gelegen in stijlvol gerestaureerde boerderijen, molens of kloosters, maar zijn voorzien van alle moderne luxe. Klanten van Villaexpert.nl krijgen na een vakantie via Villaexpert.nl het romantische beeld dat men vooraf heeft bij een vakantie in ItaliŽ.


Comfortvilla - Villa's en Appartementen

Comfortvilla verhuurt luxe villaís en appartementen in ťťn van de mooiste kustgebieden van Spanje, de Baix Empordŗ. In de omgeving van Begur heeft Comfortvilla een groot en exclusief aanbod van zeer fraaie woningen. Voorzien van een privť zwembad, uitzicht op zee en een mooie tuin. Geen resorts, maar vrijstaande villaís met veel privacy en luxe. Het aanbod is dan ook erg in trek bij het hogere marktsegment. Dankzij een eigen kantoor ter plaatse, zijn ze in staat om hoge kwaliteit te leveren. Dit wordt zeer gewaardeerd door de gasten en die komen daarom graag terug. De huizen van Comfortvilla staan in de heuvels rond Begur, maar ook in bijvoorbeeld Platja de Pals, Calonge en Besalķ. In deze omgeving vindt u ook een groot aantal zťťr mooie golfbanen. Gasten van Comfortvilla krijgen een gratis golfpas, waarmee ze 15 tot 20% korting krijgen op een green fee.


Topic Travel Vakantiehuizen

Topic Travel Vakantiehuizen heeft een uniek, uitgebreid en betaalbaar aanbod van eersteklas vakantiehuizen voor een betaalbare prijs en op de mooiste plekjes in de populaire vakantielanden. Topic Travel Vakantiehuizen is als reisorganisatie al 17 jaar gespecialiseerd in de verhuur van vrijstaande vakantiehuizen, waarvan veel met eigen zwembad. Topic Travel Vakantiehuizen beschikt over meer dan 900 accommodaties in Frankrijk, meer dan 300 in ItaliŽ (Toscane, UmbriŽ en de Italiaanse meren), meer dan 175 in Spanje, meer dan 250 in TsjechiŽ en meer dan 50 vakantiewoningen in KroatiŽ.Happy Home is opgericht in 1989 en is een zelfstandige touroperator, gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen. Het sleutelwoord bij Happy Home is kwaliteit. Zowel het produkt, de presentatie, de contacten met klanten en huiseigenaren, als de klachtafhandeling zijn gericht op kwaltiteit en continuÔteit. Ieder huis uit hun programma is vooraf door een medewerker van Happy Home geÔnspecteerd. Uw garantie voor een prima vakantie. Happy Home houdt van duidelijkheid en zekerheid. Een heldere presentatie, duidelijke reserveringsvoorwaarden en stevige garanties (SGR, Happy Home Garantie) vormen de basis van het bedrijf. Sinds november 1999 is het mogelijk om online te reserveren. Op hun site vindt u het complete aanbod aan vakantiehuizen en kan op een eenvoudige en effeciŽnte wijze een huis geselecteerd en gereserveerd worden.Genieten van de rust en ruimte van Landal GreenParks. Lekker ontspannen aan de kust of in het bos, op de heide of in de bergen. Landal GreenParks heeft het allemaal. Met ruim 50 bungalowparken en 6 campings die zijn gelegen in de prachtige natuurgebieden van BelgiŽ, Nederland, Duitsland, Oostenrijk en TsjechiŽ. Schitterende parken met comfortabele, veelal vrijstaande bungalows of luxe villaís met whirpool, sauna en/of solarium. Soms met een groot aantal faciliteiten, soms met beperktere voorzieningen. In ieder geval is er altijd de ruimte, rust en persoonlijke aandacht die kenmerkend zijn voor Landal GreenParks.


La Casita

Landelijk gelegen vakantiehuizen in Zuid Spanje net buiten de drukke kustlijn van de Costa del Sol. Alle huizen hebben een privť zwembad, volledige of vrijwel volledige privacy met een vrije ligging en liggen dus niet in een woonwijk/villawijk of bungalowpark. De belangrijke voorzieningen zoals winkels, restaurants, strand, vliegveld en golfbanen vindt u op 15 - 30 minuten. Alle huizen zijn goed bereikbaar en zijn met een normale auto via de verharde weg uitstekend te bereiken.