Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Zweden > Eigen > Fietsvakantie Zweden - Smäland (families, vanaf 7 jaar)
Fietsvakantie Zweden - Smäland (families, vanaf 7 jaar)Zweden, land van meren en eeuwig zingende bossen, land van rust en ruimte. En van kinderhelden als Pipi Langkous en Nils Holgerson natuurlijk. Het is een groot natuurgebied met uitgestrekte loof- en dennenwouden rond duizenden meren. De meeste campings waar je verblijft, liggen aan een meer en hebben een strandbad. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 779

Zweden > Fredriksberg > Säfsen Vakantiepark
Säfsen VakantieparkEen ideaal vakantiepark met perfecte skimogelijkheden voor kinderen en beginners en veel leuke, winterse activiteiten. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 317

Zweden > Fredriksberg > Säfsen Vakantiepark
Säfsen VakantieparkEen geliefd vakantiepark met activiteiten voor het hele gezin. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 203

Zweden > Granö > 7-daags winteravontuur Granö
7-daags winteravontuur GranöEen bijzondere ervaring in Zweeds Lapland waar u tijdens een paar heerlijke dagen kunt genieten van de Lapse wildernis, een sneeuwscootersafari, huskysafari en wellicht een noorderlicht ervaring. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1353

Zweden > Granö > Granö Beckasin
Granö BeckasinPrachtig gelegen accommodatie, middenin de natuur, met modern Scandinavisch design. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 812

Zweden > Grebbestad > Tanum Strand Vakantiepark
Tanum Strand VakantieparkGroot opgezet vakantiepark bestaande uit een hotel en diverse woningen. Een prima uitvalsbasis om de Zweedse scherenkust en al haar mogelijkheden te ontdekken. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 364

Zweden > Hestra > Isaberg Mountain Resort
Isaberg Mountain ResortPopulair vakantiepark in Småland nabij een natuurreservaat en biedt volop mogelijkheden voor outdoor-activiteiten. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 300

Zweden > Idre Fjäll > Idre Fjäll Vakantiepark
Idre Fjäll VakantieparkEen leuk vakantiepark voor het hele gezin met de nadruk op een wintervakantie met volop skiplezier én veel andere winterse activiteiten. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 348

Zweden > Idre Fjäll > Idre Fjäll Vakantiepark
Idre Fjäll VakantieparkRuim opgezet vakantiepark op een schitterende locatie in de bergen met heel veel mogelijkheden tot outdoor-activiteiten. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 207

Zweden > Kiruna > 5-daags winteravontuur Kiruna
5-daags winteravontuur KirunaEen verrassend leuk en lang weekend naar Kiruna, op zoek naar het noorderlicht en vlakbij het enige echte Icehotel. U verblijft in Camp Ripan, een begrip in deze omgeving. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1163

Zweden > Orsa > Orsa Grönklitt Vakantiepark
Orsa Grönklitt VakantieparkVakantiepark in de bossen met een roofdierenpark op korte afstand. Een ideale zomervakantie voor gezinnen met kinderen! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 315

Zweden > Prachtige > Familiereis Multi-actief Zweden - in de bossen van Zuid-Zweden
Familiereis Multi-actief Zweden - in de bossen van Zuid-ZwedenIn zuidelijk Zweden ligt te midden van de bossen en weilanden van het Smålandse hoogland een houten, 19de-eeuwse hoeve die smaakvol werd gerenoveerd tot knus vakantiehuis. Liefhebbers van actie en avontuur kunnen hier deelnemen aan een afwisselende familieweek in een puur natuurlijke omgeving. Te land, ter zee en in de lucht leer je Zweden al doende kennen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 829

Zweden > Stockholm > Hotel Elite Arcadia
Hotel Elite ArcadiaComfortabel hotel in een klassiek gebouw met moderne en frisse kamers. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 204

Zweden > Stockholm > Hotel Elite Palace
Hotel Elite PalacePrettig hotel in de levendige wijk Vasastan, op korte afstand van het centrum. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 217

Zweden > Stockholm > Hotel Freys
Hotel FreysStijlvol hotel met een zeer centrale ligging in het hart van Stockholm. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 233

volgende pagina >>