Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Vietnam > Da Nang > Furama Resort Da Nang
Furama Resort Da NangAan het wereldberoemde strand van Da Nang ligt het prestigieuze Furama Resort. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1393

Vietnam > Da Nang > Melia Da Nang Resort
Melia Da Nang ResortEen prachtige accommodatie gelegen langs de mooie kustlijn van Non Nuoc Beach. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1316

Vietnam > Dag > Groepsrondreis Vietnam Go-26
Groepsrondreis Vietnam Go-26Samen met leeftijdsgenoten reis je door Vietnam. Deze jongerenreis laat je in 24 dagen het mooiste van dit Aziatische land zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen.Na het bruisende Ho Chi Minh Stad verkennen we de machtige Mekong Delta. In de bergen rond Kon Tum zoeken we minderheden op. Noordwaarts verkennen we Hoi An, een sfeervol havenstadje, en Hué, een groot cultureel en religieus centrum. Ten zuiden van Hanoi bezoeken we bergvolkeren. Na een bezoek aan Hanoi, vergapen we ons in Halong Bay aan spectaculaire rotsformaties die uit zee oprijzen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2276

Vietnam > Hanoi > 22-35ers reis Vietnam
22-35ers reis VietnamFelgroene rijstvelden, in nevel gehulde bergen, de Mekongdelta en paradijselijke stranden; Vietnam it is! We ontdekken het nachtleven van Hanoi en gaan barbecueën bij het kampvuur. Aan outdoor activiteiten geen gebrek; je kan kajakken tussen de rotsen van Halong Bay en fietsen in Hoi An. Tel daarbij op het verrukkelijke streetfood dat je op elke hoek vindt en je hebt alle elementen voor een heerlijke en onvergetelijke reis! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1899

Vietnam > Hanoi > Familiereis Vietnam
Familiereis VietnamTijdens deze familiereis door Vietnam ontdekken jullie sprookjesachtige kalksteengebergte, felgroene rijstterrassen en de ongerepte kust van de Zuid-Chinese Zee. Het wordt één grote verrassing: van het bergachtige noorden tot het tropische zuiden. Bruisende steden en een vriendelijke bevolking maken dit tot een mooie gevarieerde reis voor het hele gezin. Naast beroemde hoogtepunten bezoeken we ook minder bekende, maar minstens zo bijzondere plaatsen in Vietnam. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2169

Vietnam > Hanoi > Fietsvakantie Vietnam (hotel)
Fietsvakantie Vietnam (hotel)Tijdens deze fietsvakantie door Vietnam ontdek je de rijke geschiedenis, felgroene rijstvelden en het dagelijkse leven van de locals. Een fietsend avontuur van het bergachtige noorden tot het tropische zuiden. Naast beroemde hoogtepunten bezoeken we ook minder bekende, maar minstens zo bijzondere plaatsen in Vietnam. We fietsen verschillende afstanden. Rustige routes over het platteland en de langs de kust worden afgewisseld met routes bergopwaarts. Omdat er een volgauto meereist, is het, indien nodig, mogelijk om een verkorte versie van de etappe te fietsen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1999

Vietnam > Hanoi > Groepsrondreis Vietnam Kort
Groepsrondreis Vietnam KortTijdens deze 16-daagse reis door Vietnam ontdek je bruisende steden, sprookjesachtige kalksteengebergtes en grotten. Je maakt de rijke historie van dichtbij mee en je bevaart de Vietnamese wateren in Noord en Zuid Vietnam. Het wordt één grote verrassing: van het bergachtige noorden tot het tropische zuiden. Bruisende steden en een vriendelijke bevolking maken dit tot een mooie gevarieerde reis. Naast beroemde hoogtepunten bezoeken we ook het minder bekende, maar minstens zo bijzondere Phong Nha. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1399

Vietnam > Hoi An > Hotel Royal Hoi An Mgallery
Hotel Royal Hoi An MgalleryHotel Royal Hoi An is een prachtig 5-sterren hotel dat zich bevindt in de wijk Quang Nam in Hoi An, op ca. 400 meter van de Japanse overdekte brug over de rivier Thu Bon. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1276

Vietnam > Hoi An > Victoria Hoi An Resort
Victoria Hoi An ResortHet mooie Victoria Hoi An Resort is ideaal gelegen op slechts 4 km afstand van de oude stad Hoi An. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1272

Vietnam > Originele > Familiereis Privé Vietnam
Familiereis Privé VietnamTijdens deze familiereis door Vietnam ontdekken jullie sprookjesachtige kalksteengebergte, felgroene rijstterrassen en de ongerepte kust van de Zuid-Chinese Zee. Het wordt één grote verrassing: van het bergachtige noorden tot het tropische zuiden. Bruisende steden en een vriendelijke bevolking maken dit tot een mooie gevarieerde reis voor het hele gezin. Naast beroemde hoogtepunten bezoeken jullie ook minder bekende, maar minstens zo bijzondere plaatsen in Vietnam. Vietnam is een heerlijk land om door heen te reizen met je eigen familie. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1579