Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Verenigde Staten > Washington > 11-daagse privé rondreis per trein Noord-Oostkust van Amerika
11-daagse privé rondreis per trein Noord-Oostkust van AmerikaPer trein ontdekt u op comfortabele en snelle wijze de meest populaire steden van Noordoost-Amerika. U begint de reis in hoofdstad Washington, waar de Amerikaanse vlag wappert op het dak van het Witte Huis. Na een bezoek aan Philadelphia rijdt de trein bruisend New York binnen, waar u wereldberoemde bezienswaardigheden zoals het vrijheidsbeeld kunt bewonderen. Boston is het eindstation van deze reis.Nette toeristenklassehotels op ideale locatiesJe verblijft in nette hotels op ideale locaties. Qua ligging vormen ze een geschikte uitvalsbasis om per openbaar vervoer de steden te verkennen. Zo overnacht u in New York in Manhattan, op loopafstand van het Museum of Natural History en verschillende bus- en metrohalten. U reist met FOX.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1847

Verenigde Staten > Washington > Capitol Skyline
Capitol SkylineHet Capitol Skyline beschikt over een centrale ligging. Diverse bekende highlights liggen op loopafstand, maar zijn ook met het openbaar vervoer bereikbaar. Het zwembad is een begrip in de stad. Een prima stadshotel met een frisse jaren \'60 look & feel. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1073

Verenigde Staten > Washington > Omni Shoreham
Omni ShorehamHet Omni Shoreham, gelegen in het noordoosten van Washington DC, staat al sinds 1930 bekend om haar luxe en uitstekende service. Presidenten en filmsterren gingen je voor. Niet voor niets draagt het hotel ons Golden Label. In de buurt bevinden zich diverse restaurants, golfbanen en de Smithsonian Zoo. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1135