Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Verenigde Staten > Aankomst > Groepsrondreis In internationaal gezelschap Canyons and Indian Lands
Groepsrondreis In internationaal gezelschap Canyons and Indian LandsDeze rondreis door het westen van de Verenigde Staten is de perfecte reis voor liefhebbers van ruige berglandschappen met woestijnen, diepe canyons en hoge tafelbergen. Je reist in internationaal gezelschap en de voertaal op deze reis is Engels. Je bezoekt de mooiste parken in het zuidwesten van de Verenigde Staten, zoals Bryce, Zion en Grand Canyon. Je maakt zoveel mogelijk wandelingen omdat dit de beste manier is om van het spectaculaire landschap te genieten. Tijdens deze reis overnacht je in hotels in de steden. Naast de spectaculaire natuur van het Zuidwesten van de Verenigde Staten bezoek je de stad Las Vegas en rijd je over de iconische Route 66. Een groter contrast is niet denkbaar! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2079

Verenigde Staten > Aankomst > Groepsrondreis in internationaal gezelschap Deep South and Delta Blues
Groepsrondreis in internationaal gezelschap Deep South and Delta BluesOntdek de oorsprong van de Amerikaanse muziek in het Diepe Zuiden langs de machtige Mississippi en ervaar het unieke cultuurlandschap dat het begin was van de blues, country en rock \'n\' roll. Je reist in internationaal gezelschap en de voertaal op deze reis is Engels. We ontdekken het zuiden op ons gemak. Met een zoete thee of een Jack en Coke, nemen we de bezienswaardigheden en geluiden van Music Row in Nashville, Beale Street in Memphis en Bourbon Street in New Orleans in ons op. Proef authentieke gerechten en geniet van de zuidelijke gastvrijheid wanneer je in een rivierboot langs de Mississippi drijft. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3449

Verenigde Staten > Aankomst > Groepsrondreis in internationaal gezelschap Western Explorer
Groepsrondreis in internationaal gezelschap Western ExplorerDeze rondreis door het westen van de Verenigde Staten is de perfecte reis voor liefhebbers van ruige berglandschappen met woestijnen, diepe canyons en hoge tafelbergen. Je reist in internationaal gezelschap en de voertaal op deze reis is Engels. Je bezoekt de mooiste parken in het zuidwesten van de Verenigde Staten, zoals Yosemite, Death Valley, Zion, Bryce en Grand Canyon. Je maakt zoveel mogelijk wandelingen omdat dit de beste manier is om van het spectaculaire landschap te genieten. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3949

Verenigde Staten > Anchorage > Groepsrondreis Alaska en Yukon - Kampeer/hotel reis
Groepsrondreis Alaska en Yukon - Kampeer/hotel reisTijdens deze avontuurlijke rondreis door Alaska en Yukon kom je langs vele hoogtepunten als het Denali en Kluane National Park en de historische Klondike gold rush dorpjes. Het landschap wordt bepaald door reusachtige gletsjers, diepe fjorden en uitgestrekte toendra\'s. Hier kun je onder andere kariboes, wolven en grizzlyberen tegenkomen. Alaska, een wereld van immense schoonheid waar \'s zomers de zon niet ondergaat. Kortom, deze groepsrondreis is een reis voor de echte avonturier en liefhebber van actie en natuur! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 4399

Verenigde Staten > Las > Groepsrondreis in internationaal gezelschap Southern Sun from New York 18 - 38 jaar
Groepsrondreis in internationaal gezelschap Southern Sun from New York 18 - 38 jaar U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2879

Verenigde Staten > Los > Groepsrondreis Verenigde Staten West - Kampeer/hotel reis
Groepsrondreis Verenigde Staten West - Kampeer/hotel reisTijdens deze avontuurlijke rondreis door het westen van de Verenigde Staten kun je genieten van ruige berglandschappen met woestijnen, diepe canyons en hoge tafelbergen. Je bezoekt de mooiste parken in het zuidwesten van de Verenigde Staten, zoals Yosemite, Zion en Grand Canyon. Je maakt zoveel mogelijk wandelingen omdat dit de beste manier is om van het spectaculaire landschap te genieten. Kamperen op prachtige plekken midden in de natuur wordt afgewisseld met overnachtingen in hotels in de steden. Op diverse plaatsen kun je paardrijden of mountainbiken. Naast de spectaculaire natuur van het Zuidwesten van de Verenigde Staten bezoek je de steden Los Angeles, Las Vegas en San Francisco. Een groter contrast is niet denkbaar! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3429

Verenigde Staten > New > Groepsrondreis Verenigde Staten Noordoost - Hotelreis
Groepsrondreis Verenigde Staten Noordoost - HotelreisTijdens deze rondreis door het noordoosten van de Verenigde Staten reizen we langs alle hoogtepunten. We beginnen in Philadelphia, een historische stad waar op 4 juli 1776 de onafhankelijkheid werd getekend. Daarna bezoeken we Washington D.C. de hoofdstad van het land. Op weg naar de Niagarawatervallen rijden we door de staat Pennsylvania, waar nog altijd veel Amish gemeenschappen wonen. We sluiten de reis af in de bruisende steden Boston, toneel van de Amerikaanse revolutie, en natuurlijk New York. Ontdek geschiedenis, cultuur, bruisende steden en gigantische watervallen tijdens deze unieke rondreis! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2139

Verenigde Staten > Orlando > Groepsrondreis in internationaal gezelschap Atlantic Dream 18 - 38 jaar
Groepsrondreis in internationaal gezelschap Atlantic Dream 18 - 38 jaar U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1829

Verenigde Staten > San > Familiereis Verenigde Staten - Kampeer/hotel reis
Familiereis Verenigde Staten - Kampeer/hotel reisTijdens deze familiereis door de Verenigde Staten bezoek je de mooiste parken in het zuidwesten van de Verenigde Staten zoals Yosemite, Zion en de Grand Canyon. Je maakt zoveel mogelijk wandelingen omdat dit de beste manier is om van het spectaculaire landschap te genieten. Op diverse plaatsen kun je paardrijden of mountainbiken. Naast al dit natuurschoon bezoek je de steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Gedurende de reis slapen we in comfortabele hotels en op mooie kampeerplekken. Deze familiereis naar de Verenigde Staten is de perfecte reis voor liefhebbers van ruige berglandschappen met woestijnen, diepe canyons en hoge tafelbergen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3199

Verenigde Staten > Seattle > Groepsrondreis Verenigde Staten Noordwest - Kampeer/hotel reis
Groepsrondreis Verenigde Staten Noordwest - Kampeer/hotel reisDeze bijzondere en avontuurlijke reis door het onbekende noordwesten van de Verenigde Staten is uitermate geschikt voor liefhebbers van ruige berglandschappen, gletsjers, vulkanen Ún marine gebieden. We bezoeken een groot aantal nationale parken waaronder het Olympic, Mt. Rainier,Grand Teton, Yellowstone en het Glacierpark en wisselen deze natuur in zijn puurste vorm af met interessante steden als Seattle en Boise. In een kleine groep van maximaal 12 personen doorkruisen we de staten Washington, Oregon, Idaho, Wyoming en Montana. We kamperen de meeste nachten, maar slapen in de steden in hotels. Een reis met vele contrasten! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3969