Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Uganda > Entebbe > Groepsrondreis Uganda
Groepsrondreis UgandaTijdens deze avontuurlijke rondreis door Uganda ontdekken we het groene hart van Afrika. Wie vroeger graag de verhalen van Tarzan las, moet eigenlijk naar Uganda gaan. Dit is het land van dichte wouden, gorilla\'s en chimpansees, maar ook van savannelandschappen met leeuwen, zebra\'s en giraffen. Uganda heeft een paradijselijke natuur, een zeer hartelijke bevolking en staat garant voor een rondreis vol avontuur bij de bron van de Nijl. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3289

Uganda > Entebbe > Groepsrondreis Uganda Natuur Plus Pop-Up
Groepsrondreis Uganda Natuur Plus Pop-UpTijdens deze unieke natuurreis door Uganda ontdek je het groene hart van Afrika onder begeleiding van biologe Iris. Door met een bioloog te reizen krijg je veel meer mee over de natuur van het land en het gedrag en de leefomgeving van de dieren. Daarnaast zijn er ontzettend veel bijzondere activiteiten inclusief, waarbij je bijvoorbeeld leeuwen gaat tracken, gamedrives en natuurwandelingen maakt en een natuurproject bezoekt. Tijdens deze activiteiten kan Iris jullie veel achtergrondinformatie geven waardoor deze reis een extra dimensie krijgt. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3899

Uganda > Kigali > Groepsrondreis Uganda en Rwanda
Groepsrondreis Uganda en RwandaDeze unieke rondreis door Uganda en Rwanda kan je eigenlijk niet aan je voorbij laten gaan. Ontdek de schoonheid van de vele nationale parken in zowel Uganda als in het minder ontdekte Rwanda. We maken verschillende gamedrives en een boottocht op zoek naar wild in onder andere Queen Elizabeth National Park, Kibale Forest en Volcanoes National Park. Dit deel van Oost-Afrika staat bekend om de vele aapsoorten die hier leven, met name de berggorilla\'s zijn bekend. Hier kun je een onvergetelijke gorillatrekking maken. Daarnaast heb je tijdens deze reis de mogelijkheid een Chimpansee trekking en een Golden Monkey trekking te maken. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3649