Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Turkije > Turunc > Turkije, Lycische Kust, Turunc
Turkije, Lycische Kust, TuruncLigging: Turunç Premium Hotel in TurunçHet Turunç Premium Hotel ligt in het kleine plaatsje Turunç, waar de Egeïsche en Mediterrane invloeden elkaar ontmoeten. Ook bekend door één van de mooiste... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 559

Turkije > Turunc > Turkije, Lycische Kust, Turunc
Turkije, Lycische Kust, TuruncBij hotel Turunç zit je wel heel privé. Op een heuvel, aan de prachtige baai, compleet omringd door al het groen is het hier een oase van rust. De grootste verrassing houden ze goed verborgen;... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 533

Turkije > Turunc > Turunc
TuruncBij hotel Turunç zit je wel heel privé. Op een heuvel, aan de prachtige baai, compleet omringd door al het groen is het hier een oase van rust. De grootste verrassing houden ze goed verborgen; achter het complex vind je een waterparkje. Terwijl de kinderen van de glijbanen roetsjen of geëntertaind worden door het animatieteam, geniet jij van de warme Turkse zonnestralen op het strand. Alle drankjes en ijsjes zijn inbegrepen, want je verblijf is All Inclusive. Op je ligbedje direct aan zee plof neer met je e-reader. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 509