Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Turkije > Bodrum-Icmeler > Bodrum Holiday Resort & Spa
Bodrum Holiday Resort & SpaBodrum Holiday Resort & Spa is tegen een heuvel opgebouwd en je ontkomt er niet aan: trappen. Dat kan natuurlijk nadelig... of juist heel voordelig zijn! Want als je helemaal tot rust komt in het luxueuze spacentrum, relaxed aan het zwembad ligt met een prachtig uitzicht over zee, op de stijger boven zee dobbert, je buik vol eet aan de uitgebreide all inclusive, of geniet van de vriendelijke service? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat je een aantal kilootjes zwaarder naar huis gaat. Hebben we gelijk of niet? De trappen bij Bodrum Holiday Resort & Spa kunnen zeer voordelig werken. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 484

Turkije > Bodrum-Icmeler > Forever Club
Forever ClubForever Club Bodrum! Dat ga je vast denken na je verblijf in dit gemoedelijke en kleinschalige hotel. Je geniet volop van goed eten en uitstekende service. Even lekker bijkomen aan het gezellige zwembad of kies voor wat meer rust bij het privéstrand. De volgende dag houd je voor de deur een dolmus tegen. Dat is wel even wat anders dan de Nederlandse taxi, maar is een ideaal vervoersmiddel om in het centrum van Bodrum te komen. Na een bezoek aan het bruisende centrum van Bodrum, beland je op het terras van Forever Club met een Turkse thee om nog even te genieten van de ondergaande zon. Wat gaat de tijd toch snel als je het naar je zin hebt! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 646

Turkije > Bodrum-Icmeler > TUI MAGIC LIFE Bodrum
TUI MAGIC LIFE BodrumGoed nieuws! In het voorjaar van 2019 zal het voormalige Ersan Resort & Spa haar deuren openen als TUI MAGIC LIFE Bodrum. Exclusief te boeken bij TUI en weer helemaal spik en span! Bij onze TUI MAGIC LIFE hotels staat actief én ontspannen vakantie vieren centraal. En dat hebben ze bij het nieuwe TUI MAGIC LIFE Bodrum goed begrepen. De sportievelingen onder ons halen hier hun hart op. Denk aan een swingend zumba-lesje in de ochtend, een interval training op ieder niveau of een uurtje salsa met uitzicht op de ondergaande zon.. Daarna lekker uitpuffen met een welverdiende én versgemaakte smoothie op het terras. Naar de kids heb je geen omkijken. De miniclub is hier een heus dorp, waar iedere dag weer een verrassing voor de kleintjes te wachten staat. Ook aan waterpret bij TUI MAGIC LIFE Bodrum geen gebrek. Windsurfen, kanoën, balanceren op de bananenboot of gewoon lekker van de glijbanen roetsjen. Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 744