Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Turkije > Antalya > Akra
AkraUitkijkend over zee, geniet je van moderne luxe in Hotel Akra. Plons in één van de drie buiten zwembaden of neem een duik in de zee. Afgekoeld? Tijd om Antalya te verkennen. Uit het hotel wandel je zo Antalya in. De echte stadsontdekkers kiezen voor de fiets die het hotel gratis uitleent. Ga op zoek naar een leuk eetadresje in de omgeving of keer terug naar het hotel en schuif daar aan voor het diner. Wie altijd al nieuwsgierig is geweest naar de vegan & raw keuken test het uit in het Saf restaurant. Of sluit de dag af in één van de andere 3 restaurants. Ook aan vermaak geen gebrek; neem deel aan een potje beachvolleybal of tafeltennis. Ontspanning zoek je op in de spa waar je gemakkelijk een massage boekt. Hotel Akra heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 551

Turkije > Antalya > Alp Pasa
Alp PasaAuthentiek, karakteristiek en kleinschalig. Deze accommodatie ligt in een unieke omgeving. Puur genieten van elkaar en de omgeving. Deze stijlvolle Ottomaanse residentie bestaat uit 4 \'Konak\'-huizen uit de 17e-18e eeuw, en is volledig gerestaureerd in de originele stijl. Het heeft sierlijke plafonds, antieke open haarden en handgemaakte deuren en kasten. Het ligt in de historische stadskern van Antalya en werd vroeger door kooplieden gebruikt om hun gasten te ontvangen. In het uitstekende ŕ la carte restaurant is er af en toe live muziek bij kaarslicht tijdens het diner. En als leuk extraatje: de eigenaar spreekt Nederlands. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 272

Turkije > Antalya > Dogan
DoganHotel Dogan is gevestigd in historische Ottomaanse huizen die gerenoveerd zijn, waarbij de prachtige stijl bewaard is gebleven. Het hotel ligt midden in het historische centrum van Antalya, in de wijk Kaleici. Deze wijk kenmerkt zich door smalle, hellende straatjes, mooie oude panden, aparte winkeltjes en gezellige terrasjes. Voor de shopfanaten onder ons een walhalla aan authentieke souvenirs. Overdag is het lekker ontspannen bij het zwembad of op het kleine strand op loopafstand. Wanneer de avond valt loop je vanuit het hotel meteen het sfeervolle centrum in voor een drankje tussen de locals. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 327

Turkije > Antalya > Ramada Plaza Antalya
Ramada Plaza AntalyaKom helemaal tot rust in het luxe Ramada Plaza Antalya. Relax bij het zwembad en kijk uit over de zee naar de bootjes die voorbij varen. Neem ook even wat tijd voor jezelf in het uitgebreide spa center. En als je even genoeg hebt van al dat luieren, ben je zo in de leukste winkelstraat, shop plezier gegarandeerd. Loop iets verder door het mooi aangelegde park en je staat midden in het oude centrum van Antalya. Zon, zee, stad en een heerlijk rustig verblijf in Ramada Plaza. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 474

Turkije > Antalya > Turkije, Turkse Riviera, Antalya
Turkije, Turkse Riviera, AntalyaLigging: Su Hotel in AntalyaSu Hotel ligt op ongeveer 300 meter van het openbare strand. Het Beachpark, een populair park met zeer veel swingende, trendy bars en goede restaurants, vind je naast... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 529

Turkije > Antalya > Turkije, Turkse Riviera, Antalya
Turkije, Turkse Riviera, AntalyaLigging: Akra Hotel in AntalyaHotel Akra Hotel (voorheen Akra Barut) is direct gelegen aan het privéstrand en op ca. 3 kilometer afstand van het centrum van Antalya. In de directe omgeving vind je... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 482

Turkije > Antalya > Turkije, Turkse Riviera, Antalya
Turkije, Turkse Riviera, AntalyaDe eerste indruk van Royal Seginus is al goed! De enorme lobby en het warme welkom. Dan stap je de kamer in, wauw, wat is die groot! Op dat moment weet je dat je de goede keuze hebt gemaakt. Deze... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 568

Turkije > Antalya > Turkije, Turkse Riviera, Antalya
Turkije, Turkse Riviera, AntalyaLigging: Su Hotel in AntalyaSu Hotel ligt op ongeveer 300 meter van het openbare strand. Het Beachpark, een populair park met zeer veel swingende, trendy bars en goede restaurants, vind je naast... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 446

Turkije > Antalya > Turkije, Turkse Riviera, Antalya
Turkije, Turkse Riviera, AntalyaLigging: Akra Hotel in AntalyaHotel Akra Hotel (voorheen Akra Barut) is direct gelegen aan het privéstrand en op ca. 3 kilometer afstand van het centrum van Antalya. In de directe omgeving vind je... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 489

Turkije > Antalya > Turkije, Turkse Riviera, Antalya
Turkije, Turkse Riviera, AntalyaDe eerste indruk van Royal Seginus is al goed! De enorme lobby en het warme welkom. Dan stap je de kamer in, wauw, wat is die groot! Op dat moment weet je dat je de goede keuze hebt gemaakt. Deze... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 496