Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Tsjechie > Spindleruv Mlyn > Alpsky
AlpskyBetaalbaar op wintersport? Dan moet je bij Alpsky zijn! Dit sfeervolle hotel is net gerenoveerd. Alpsky is uitstekend gelegen tegen de heuvel in het deel Svaty Petr. Er zijn diverse wellness faciliteiten aanwezig om te relaxen. Huisdier mee op vakantie? Deze zijn van harte welkom! In de openbare ruimte is gratis WiFi beschikbaar. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 389

Tsjechie > Spindleruv Mlyn > Grand
GrandMidden in het centrum van Spindleruv Mlyn ligt dit gemoedelijke hotel. Omdat het hotel zojuist is gerenoveerd is alles nieuw en modern. Na een heerlijk ontbijt in het gezellige restaurant kan de dag starten; ski\'s mee en naar de liften. In nog geen vijf minuten ben je er en kan het genieten beginnen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 356

Tsjechie > Spindleruv Mlyn > Grand Apartments
Grand ApartmentsHeerlijk appartement, gelegen in het centrum van Spinderluv Mlyn. De ligging is oprecht super te noemen;op één minuut lopen van de verschillende shops en je bent zo op de skipiste. Klaar met skiën? Ga even relaxen in de sauna of ga gezellig après-skiën. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 356

Tsjechie > Spindleruv Mlyn > Snezka
SnezkaSlechts 200 meter van het centrum met een mooi uitzicht op het skicentrum \'Medvedin\'. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 394

Tsjechie > Spindleruv Mlyn > Tri Ruze
Tri RuzeHeerlijk vertoeven in het mooie Tri Ruze nadat je je hebt uitgeleefd op de piste. Het hotel is in het centrum gelegen dus ideaal voor de après-ski, maar je kunt natuurlijk ook lekker tot rust komen in de sauna. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 403

Tsjechie > Spindleruv Mlyn > Venuze
VenuzeHotel Venuze ligt bovenaan een zeer hellende weg, maar met een fantastisch uitzicht over de hele omgeving. Na het skiën kom je heerlijk tot rust in de sauna of tijdens een massage. Maar je kunt natuurlijk ook gezellig gaan après-skiën. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 356

Tsjechie > Spindleruv Mlyn > Vysluni
VysluniKleinschalig en gemoedelijk hotel niet ver van de piste van Svaty Petr in Spindleruv Mlyn. Hotel Vysluni is ideaal voor een rustige, voordeling wintersportvakantie. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 389