Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Thailand > Phuket > Amari Phuket
Amari PhuketEen luxe hotel, bekend om zijn Aziatische gastvrijheid, waar u in een serene rust aan de drukte van alle dag ontsnapt. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1223

Thailand > Phuket > Amari Phuket - Asian Dream
Amari Phuket - Asian DreamGelegen aan het mooie Patong Bay, vindt u het luxe Amari hotel, dat bekend staat om zijn Aziatische gastvrijheid en waar u in een serene rust aan de drukte van alle dag ontsnapt. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1643

Thailand > Phuket > Beyond Resort Kata
Beyond Resort KataSfeervol mooi resort met een ideale ligging, direct aan het mooie strand van Kata Beach! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1020

Thailand > Phuket > Burasari Phuket
Burasari PhuketEen in traditioneel Thaise stijl gebouwd boutique hotel met een ontspannen sfeer en warme ambiance. Genoemd naar de Burasari bloem die overal in de mooie tropische tuin te vinden is. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 981

Thailand > Phuket > Duangjitt Resort & Spa
Duangjitt Resort & SpaEen geliefd en prachtig gelegen middenklasse resort met zowel hotelkamers als bungalows. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en al enige jaren onze bestseller. Speciaal aanbevolen! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 902

Thailand > Phuket > Dusit Thani Laguna Phuket
Dusit Thani Laguna PhuketEen luxe hotel gebouwd in een Neokoloniale architectuur met Thaise ambiance en faciliteiten van wereldklasse. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1063

Thailand > Phuket > Holiday Inn Express Patong Beach
Holiday Inn Express Patong BeachEen moderne nieuwkomer op Patong Beach. Een slechts 4 verdiepingen tellend hotel op een prima locatie met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 958

Thailand > Phuket > Holiday Inn Resort Phuket
Holiday Inn Resort PhuketEen populair luxe resort hotel, waar het u aan niks zal ontbreken. Speciaal aanbevolen! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1103

Thailand > Phuket > Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach
Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao BeachEen luxe hotel met een grote verscheidenheid aan kamers en een oase van tropisch groen. Een aanrader als u in een rustige regio van de schoonheid van Phuket en de Andaman Zee wilt genieten. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 949

Thailand > Phuket > Hyatt Regency Phuket Resort
Hyatt Regency Phuket ResortEn van de top hotels in Kamala. Heerlijk rustgevend in het zuidelijkste puntje van Kamala beach. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1021

Thailand > Phuket > Impiana Resort Patong
Impiana Resort PatongEen zeer geliefd luxe resort in een mooi aangelegde tropische tuin, met een ideale ligging en een prima service. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1138

Thailand > Phuket > Novotel Phuket Kamala Beach
Novotel Phuket Kamala BeachModern resort met directe ligging aan Kamala Beach, n van de meest ongerepte stranden van Phuket. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 999

Thailand > Phuket > Phuket Graceland Resort & Spa
Phuket Graceland Resort & SpaEen comfortabel en goed middenklasse resort met een zeer goede ligging en ideaal voor prachtige gezinsvakantie. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 959

Thailand > Phuket > Phuket Marriot Resort & Spa, Merlin Beach
Phuket Marriot Resort & Spa, Merlin BeachEen sfeervol en indrukwekkend luxe laagbouw resort met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Een tropisch paradijs! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1028

Thailand > Phuket > Phuket Orchid Resort & Spa
Phuket Orchid Resort & SpaOntworpen als een dorp ligt het resort in een mooie grote tropische tuin. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 858

volgende pagina >>