Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Thailand > Pattaya > Avani Pattaya Resort & Spa
Avani Pattaya Resort & SpaEen luxueus en sfeervol 5-sterren resort met een breed aanbod aan faciliteiten voor jong en oud. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 779

Thailand > Pattaya > Cape Dara Resort
Cape Dara ResortEen uniek, te midden van veel groen, gelegen luxe hotel & strand resort dat ongekende uitzichten over de baai van Pattaya biedt. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 842

Thailand > Pattaya > Green Park Resort
Green Park ResortGebouwd in Thaise stijl en op loopafstand van het strand van North Pattaya. Green Park Resort is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie in dé uitgaanshoofdstad van Thailand. Duiken, zeilen, Thai Spicy Cuisine en nog veel meer attracties op steenworp afstand. En op een relaxdag zit je perfect in dit resort, met het zwembad als echte eyecatcher. Geniet met volle teugen van heerlijke cocktails in de Thaise zon. Kortom, alle ingrediënten voor een perfecte vakantie. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 597

Thailand > Pattaya > Loma Resort
Loma ResortEen sfeervol middenklasse laagbouw resort met een groot zwembad in een tropische tuin. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 680

Thailand > Pattaya > Pullman Pattaya Hotel G
Pullman Pattaya Hotel GEen stijlvol resort op Wong Awat Beach, één van de mooiste stranden van de Golf van Thailand. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 911

Thailand > Pattaya > Speciale actie Thai Garden Resort
Speciale actie Thai Garden ResortEen mooi en goed middenklasse hotel en een erg geliefd resort bij Nederlanders. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 635

Thailand > Pattaya > Sunshine Garden Resort
Sunshine Garden ResortEen goed gelegen middenklasse laagbouw resort te midden van tropisch groen met een centraal gelegen zwembad en een relaxte sfeer. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 605

Thailand > Pattaya > Sunshine Garden Resort
Sunshine Garden ResortDe vriendelijke medewerkers ontvangen je met open armen. Het grote zwembad ligt er verleidelijk bij in de prachtige en enthousiast bloeiende tropische tuin. Wat een geuren en kleuren! Overdag is het hier heerlijk relaxen en genieten van de rust. En wil je voor \'s avonds wat meer vertier? Het altijd gezellige Pattaya, met volop restaurants, bars en shops, is op wandelafstand. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 574

Thailand > Pattaya > Thai Garden Resort
Thai Garden ResortEen mooi en goed middenklasse hotel en een erg geliefd resort bij Nederlanders. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 647

Thailand > Pattaya > Thai Garden Resort
Thai Garden ResortBen je op zoek naar comfort, gastvrijheid, kwaliteit voor een scherpe prijs en de Thaise glimlach? Dan ben je bij het populaire Thai Garden Resort helemaal aan het juiste adres. Het riante zwembad nodigt de hele dag uit tot een frisse duik en de ligbedjes zijn heerlijk. Overdag vind je hier de ultieme rust in de tropische tuin en \'s avonds wandel je het bruisende Pattaya in, op zoek naar de gezelligheid. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 610

Thailand > Pattaya > The Green Park Resort
The Green Park ResortEen in typisch Thaise stijl gebouwd middenklasse resort, geschikt voor de hele familie met één van de grootste zwembaden in Pattaya! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 617

Thailand > Pattaya > Travelodge Pattaya
Travelodge PattayaComfortabel middenklasse hotel met een goede prijskwaliteitsverhouding, op loopafstand van het strand en nabij het centrum van Pattaya. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 652

Thailand > Pattaya > Woodlands Hotel & Resort Pattaya
Woodlands Hotel & Resort PattayaEen sfeervol laagbouw resort met een goede prijs-kwaliteit verhouding. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 650