Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Thailand > Krabi > Dusit Thani Krabi Beach Resort
Dusit Thani Krabi Beach ResortHet meest verfijnde resort van Krabi, gelegen aan het tropische, rustige strand van Klong Muang. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1364

Thailand > Krabi > Dusit Thani Krabi Beach Resort
Dusit Thani Krabi Beach ResortDit meest verfijnde resort van Krabi biedt u alle luxe en comfort voor een onvergetelijke droomvakantie. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1347

Thailand > Krabi > Holiday Inn Resort Krabi Ao Nang Beach
Holiday Inn Resort Krabi Ao Nang BeachEen modern resort verdeeld over laagbouw vleugels, te midden van een prachtige tropische tuin. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1427

Thailand > Krabi > Krabi La Playa Resort
Krabi La Playa ResortEen goed en ruim opgezet, in moderne Thaise stijl gebouwd middenklasse resort. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1123

Thailand > Krabi > Krabi Resort
Krabi ResortPrachtig 4-sterren resort, op steenworp afstand van het strand en omringd door prachtige groene natuur. Dit resort is de ideale locatie om optimaal van uw strandvakantie te genieten. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1236

Thailand > Krabi > Pakasai Resort
Pakasai ResortEen klein, maar bijzonder exclusief en uniek gelegen resort waar het u aan niks zal ontbreken. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1211

Thailand > Krabi > Phra Nang Inn
Phra Nang InnKleinschalig resort op een toplocatie te midden van een prachtige tropische tuin. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1223

Thailand > Krabi > Red Ginger Chic Resort
Red Ginger Chic ResortEen trendy resort dat een rustieke en ontspannen sfeer biedt met een vriendelijke service. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1164

Thailand > Krabi > Tup Kaek Sunset Beach Resort
Tup Kaek Sunset Beach ResortKleinschalig en charmant resort, gelegen aan Tup Kaek Beach, met een betoverend uitzicht op zee. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1249