Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Thailand > Hua Hin > Anantara Hua Hin Resort
Anantara Hua Hin ResortDit luxueuze resort is gebouwd in de stijl van een authentiek Thais dorp en is gelegen in een prachtige exotische tuin. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 832

Thailand > Hua Hin > Centara Grand Beach Resort & Villa's
Centara Grand Beach Resort & Villa'sEen zeer smaakvol ingericht en beroemd luxueus hotel waar u zich in lang vervlogen tijden waant. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 983

Thailand > Hua Hin > Hilton Hua Hin Resort & Spa
Hilton Hua Hin Resort & SpaDit luxe, tropische hotel, is bekend om haar topkwaliteit en perfecte service. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 878

Thailand > Hua Hin > Hyatt Regency Hua Hin
Hyatt Regency Hua HinDit luxe laagbouw complex, gebouwd in Thaise stijl en midden in een prachtige tropische tuin, biedt een weldaad aan rust en romantiek. Dit is luxe, comfort en de beste service ineen. Het Hyatt Regency staat direct aan het onberispelijke witte strand. Je mag hier de luxe en perfectie verwachten die je gewend bent van het Hyatt. De Barai spa is de overtreffende trap. Dat gaat buiten je voorstellingsvermogen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1029

Thailand > Hua Hin > Hyatt Regency Hua Hin
Hyatt Regency Hua HinEen luxueus 3 verdiepingen tellend laagbouwcomplex in Thaise stijl en gelegen in een 5 ha. groot tropisch landschap met prachtige tuinen, zwembaden en lagunes. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 860

Thailand > Hua Hin > Laksasubha Hua Hin
Laksasubha Hua HinHet sfeervolle en mooie Laksasubha in Hua Hin (bestaande uit 16 villa\'s met in totaal 52 kamers) biedt u de kans om op het privé strand te genieten van prachtige zonsondergangen. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 793

Thailand > Hua Hin > Loligo Resort Hua Hin
Loligo Resort Hua HinMooi en kleinschalig boutique hotel op loopafstand van het strand van Hua Hin. De centrale ligging, sfeervolle kamers en uitstekende service maken dit hotel tot een favoriet. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 679

Thailand > Hua Hin > Marriott Resort & Spa Hua Hin
Marriott Resort & Spa Hua HinDit in 2016 geopende exclusieve resort is een oase van rust met een ruime opzet en vele faciliteiten. Speciaal aanbevolen! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 888

Thailand > Hua Hin > Marriott Resort & Spa Hua Hin
Marriott Resort & Spa Hua HinDit in 2016 geopende exclusieve resort is een oase van rust met een ruime opzet en vele faciliteiten. Speciaal aanbevolen! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1135

Thailand > Hua Hin > Rest Detail Hotel Hua Hin
Rest Detail Hotel Hua HinEen tropisch, kleinschalig strandhotel, waarvan het logo met de drie wijze apen symbool staat dat hier werkelijk aan alle details is gedacht om u een onvergetelijk verblijf te kunnen garanderen. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 842

Thailand > Hua Hin > Sheraton Hua Hin Resort & Spa
Sheraton Hua Hin Resort & SpaEén van de nieuwste en meest verfijnde resorts van Hua Hin en Cha-Am dat u alle luxe en comfort biedt voor een ware en onvergetelijke droomvakantie. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 832

Thailand > Hua Hin > Veranda Resort Hua Hin - Cha-Am
Veranda Resort Hua Hin - Cha-AmEen trendy resort met een boutique stijl ambiance en een oase van rust. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 807