Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Suriname > Paramaribo > Familiereis Suriname
Familiereis SurinameDeze familiereis door Suriname is een echt avontuur! Aan de kust van Suriname kun je met wat geluk reuzenzeeschildpadden hun eieren zien leggen. Je vaart langs oude plantages en mangroves en in het oerwoud vaar je in een typische korjaal, niet meer dan een dikke uitgeholde boomstam. Tijdens de jungletocht maak je kennis met de lokale Marronfamilies en hoor je \'s nachts de brulapen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3549

Suriname > Paramaribo > Groepsrondreis Avontuurlijk Suriname
Groepsrondreis Avontuurlijk SurinameTijdens deze avontuurlijke rondreis in een kleine groep maken we meerdaagse tochten door de ongerepte Surinaamse jungle en de natuurschone rivieren van het Marowijne gebied. Geniet van de prachtige groene omgeving, maak kennis met inheemse stammen en vaar in een traditioneel houten korjaal door gebieden die nog weinig bezocht zijn. Houd je goed vast wanneer de boot een sula (stroomversnelling) passeert. Ook bezoeken we oude plantages met een bijzondere geschiedenis en spotten we misschien wel zeeschildpadden en kaaimannen. Laat de avonturier in je los, de schoonheid van Suriname zal je verrassen! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3819

Suriname > Paramaribo > Groepsrondreis Suriname
Groepsrondreis SurinameTijdens deze rondreis maak je kennis met veel verschillende kanten van Suriname. Zo fiets je langs de historische plantages in het Commewijne district en zie je met wat geluk hoe reuzenzeeschildpadden hun eieren leggen aan de kust van Galibi. Tijdens de jungletocht vaar je in een typische korjaal over smalle rivieren en kun je genieten van de schitterende flora en fauna van Suriname in het Amazone regenwoud. Ook kom je meer te weten over de diverse culturen van het land. Kortom, deze reis door Suriname is een waar avontuur! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2579