Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Sri Lanka > Koggala > Koggala Beach
Koggala BeachDobberend in een klein-maar-fijn-zwembad en een verse papajasmoothie die op je wacht bij het ligbedje van Koggala Beach hotel. Kn deze strandvakantie nog relaxter worden? Met een lang zandstrand pal voor de deur en een frisgroen grasveld onder je ligbed, is Koggala de perfecte stek om de batterij weer op te laden. Verwacht geen luxe, wl service met een glimlach. En wil je meer van Sri Lanka zien? Pak dan n van de tuktuks voor het hotel om het \'gezegende eiland\' te ontdekken. Bij thuiskomst in het hotel koel je af in de blauwe zee of kies je voor een ijskoude mocktail uit de All Inclusive formule. Hier kom je tot rust. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 776

Sri Lanka > Koggala > Long Beach
Long BeachProost! Met een welkomstdrankje in de hand start je strandvakantie op Sri Lanka meteen goed. Bij het Long Beach hotel weten ze waar onvergetelijke ervaringen van gemaakt zijn. Een lang zandstrand om langs te wandelen, grote kamers die allemaal uitkijken over zee en fine-dining bij la carte restaurant Iris. En voor wie All Inclusive boekt, staat de high-tea elke middag klaar. Mt Ceylonthee, waar Sri Lanka bekend om staat. Rustzoekers hebben de tijd van hun leven in Koggala. Meer vertier? Huur een brommer of pak de tuktuk naar Galle, 12 kilometer verderop. En bij thuiskomst in het hotel wacht een Ayurvedische massage in de Margosa Spa. Ayubowan, welkom bij Long Beach Hotel. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 757

Sri Lanka > Koggala > The Beach Cabanas
The Beach CabanasVanuit je sfeervol ingerichte Cabana kijk je direct uit op zee. Stap de deur uit, zo het strand van Koggala op. Het is ook heerlijk vertoeven bij het zwembad. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse excursies te doen. Kortom, de ideale plek om te genieten van een onbezorgde strandvakantie. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 957

Sri Lanka > Koggala > The Fortress Resort
The Fortress ResortWanneer je aankomt bij The Fortress krijg je meteen een Wauw-gevoel. De imposante poort gaat open en onthult het luxe resort achter de muren. Je kunt meteen doorkijken tot aan de zee en voelt de zeewind langs je heen waaien. Snel inchecken en lekker plonsen in het zwembad met het geluid van de golven die tegen het strand slaan. \'s Avonds dineer bij de Salty Snapper en daarna neem je nog een cocktail bij de T-lounge. Wat een uitzicht! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1127