Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Spanje > Tijarafe > Casita Juliana
Casita JulianaDeze casita is gebouwd in Canarische stijl en is omringd door mooie bomen en planten. Groen alom. Vanaf het terras naast het zwembad geniet jij van een prachtig uitzicht op zee. De volgende dag staat een stevige wandeling op het programma. Vanaf deze casita loop je namelijk zó de paden op. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 602

Spanje > Tijarafe > Casitas de Tijarafe
Casitas de TijarafeEen pittoresk plekje tussen de bananenplantages van La Palma. Las Casitas de Tijarafe bestaat uit vier huisjes met een gedeeld of privé zwembad. Lekker om aan te loungen of een verfrissende duik in te nemen. En aan het einde van je dag kun je vanaf het terras genieten van het avondzonnetje die onder gaat in de zee. Proost op de vakantie! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 504

Spanje > Tijarafe > Casitas Jofisa
Casitas JofisaDat is verrassend. In het westelijke deel van La Palma, verspreid in de omgeving van het dal van Aridane, Tijarafe en Fuencaliente een leuk en avontuurlijk voordeel: Casitas Roulette. Op het allerlaatste moment wordt beslist in welke casita en waar in de hierboven genoemde streek de vakantie wordt ondergebracht. De reisleiding informeert de klant bij aankomst op La Palma. Het enige informatieve dat bij de reservering wordt opgegeven is de wens voor een Casita Roulette met één of twee slaapkamers. Respectievelijk voor maximaal 2 of 4 personen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 635