Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Spanje > San Agustin > Abora Interclub by Lopesan
Abora Interclub by LopesanIs Playa del Inglés te druk? Maar is er wel behoefte aan een verblijf in een gezellige, toeristische badplaats? Kies dan voor Abora Interclub by Lopesan in San Agustin, Gran Canaria. Het is een heerlijk all inclusive vakantiecomplex met uitgestrekte tuinen, tal van sport- en ontspanningsmogelijkheden en een gezellige, zeer uitgebreide animatie. Voor kinderen is het hotel helemaal een paradijs met enkele spetterende waterglijbanen en een leuke speeltuin met diverse speel- en klimtoestellen hebben zij de tijd van hun leven. Het mooie zandstrand wordt bereikt via de trappen. Dit sfeervolle clubhotel is een aanrader voor jong en oud! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 663

Spanje > San Agustin > Appartementen MarinaSol & Aqua Spa
Appartementen MarinaSol & Aqua SpaPrima appartementencomplex met een heerlijke spa. Ideaal uitgangspunt voor een relaxte vakantie! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 319

Spanje > San Agustin > Bull Costa Canaria & Spa
Bull Costa Canaria & SpaOp zoek naar een uniek hotel waar tot rust komen mogelijk is en direct aan het strand? Dan is Hotel Bull Costa Canaria & Spa een goede keuze! Geniet hier écht samen van je welverdiende vakantie. Kinderen kom je hier niet tegen. Het hotel is namelijk alleen voor volwassenen. Je slaapt in een ruime, frisse kamer waar niets ontbreekt en alles is aanwezig om voor jouw je vakantie zo zorgeloos mogelijk te maken. Relax een dagje in de uitgebreide wellness of neem een duik in één van de zwembaden. En \'s avonds? Dan bestel een drankje en geniet je op het dakterras van een schitterende zonsondergang! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 763

Spanje > San Agustin > Hotel IFA Interclub Atlantic
Hotel IFA Interclub AtlanticZeer mooi gelegen en uitermate kindvriendelijk familiehotel met vele faciliteiten. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 477