Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Spanje > Sa Coma > Hipotels Mediterraneo
Hipotels MediterraneoMediterraneo beschikt over uitgebreide wellnessfaciliteiten en is direct aan het strand gelegen. Het is daarom de ideale bestemming om lekker te relaxen en te genieten van de omgeving. Dit wordt nog eens versterkt door de adults-only formule die het hotel hanteert. Daarnaast is er keuze uit drie verschillende restaurants die ieder een ander soort keuken vertegenwoordigen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 560

Spanje > Sa Coma > Playa Dorada
Playa DoradaPlaya Dorada bevindt zich op slechts een paar minuten van het uitgestrekte strand van Sa Coma. Een ideale afstand om na het uitgebreide ontbijt de kilo\'s er weer af te lopen. En ben je klaar met het zilte water dan is er vast wel een plekje vrij aan het zwembad. Koppels maar ook families voelen zich hier al gauw thuis door de verschillenden sportmogelijkheden, enthousiaste animatie en voor de kleintjes een disco in de avond. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 559

Spanje > Sa Coma > Protur Safari Park
Protur Safari ParkHier kun je elke dag in een ander zwembad springen. Of een dagje sportief in-line skaten. De kids studeren liedjes in bij de KIDS\' CLUB, ouders smullen van de All Inclusive snacks. En \'s avonds? Tijd voor Argentijnse steak en mini-disco. KIDS\' CLUB by TUI FAMILY LIFE betekent vijf dagen per week leuke activiteiten voor de kids. Een topvakantie gegarandeerd. Maar ook de verwachtingen van volwassenen worden overtroffen in Protur Safari Park. Een fantastisch complex, goede service en hoge kwaliteit. Al jaren geliefd op de Nederlandse markt. Het ligt vlak bij het mooie strand van Sa Coma. Er is echter zoveel te beleven op het complex, dat je geen stap buiten het resort hoeft te zetten. Je voelt je hier snel thuis! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 326

Spanje > Sa Coma > Spanje, Mallorca, Sa Coma
Spanje, Mallorca, Sa ComaDit charmante hotel in Sa Coma is een goede keuze voor gezinnen. Het etablissement ligt op 3. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 774

Spanje > Sa Coma > Spanje, Mallorca, Sa Coma
Spanje, Mallorca, Sa ComaDit luxe complex ligt direct aan het natuurreservaat Punta Amer, op ongeveer 350 m afstand van het fijne zandstrand. Tal van mogelijkheden om te winkelen, restaurants, bars en het openbaar vervoer... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 897

Spanje > Sa Coma > Spanje, Mallorca, Sa Coma
Spanje, Mallorca, Sa ComaDit appartementencomplex van de betere middenklasse ligt in de toeristische binnenstad van Sa Coma en in de directe omgeving van een winkelcentrum, restaurants, winkels, bars en een halte van het... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 951

Spanje > Sa Coma > Spanje, Mallorca, Sa Coma
Spanje, Mallorca, Sa ComaDit charmante strandhotel ligt dichtbij het natuurreservaat Punta de n\'Amer, een populair gedeelte aan de Mallorcaanse kust. Het ligt op slechts 450 meter van het strand van Sa Coma, dat... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1047

Spanje > Sa Coma > Spanje, Mallorca, Sa Coma
Spanje, Mallorca, Sa ComaLigging: Dit hotel uit de hogere middenklasse ligt direct aan het kilometerslange, fijne zandstrand, centraal in het toeristische centrum. Een winkelcentrum met café´s en bars bevindt... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 842

Spanje > Sa Coma > Spanje, Mallorca, Sa Coma
Spanje, Mallorca, Sa ComaDit hotel is modern en ideaal gelegen in de badplaats Sa Coma. De gasten vinden een kleine, idyllische baai op slechts 350 meter afstand en het is slechts 1 km naar het dichtstbijzijnde grote... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 798

Spanje > Sa Coma > Spanje, Mallorca, Sa Coma
Spanje, Mallorca, Sa ComaDit appartementenhotel ligt pal aan het zandstrand van Sa Coma slechts gescheiden van de zee door de wandelpromenade. Diverse restaurants, bars en mogelijkheden om te winkelen vindt u op ca. 2... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 474

Spanje > Sa Coma > Spanje, Mallorca, Sa Coma
Spanje, Mallorca, Sa ComaLigging: Dit comfortable hotel ligt in het toeristische centrum van Cala Millor, op slechts ca. 3 km afstand van het stadscentrum met talrijke winkels en amusementsmogelijkheden. Het strand ligt... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 384

Spanje > Sa Coma > Spanje, Mallorca, Sa Coma
Spanje, Mallorca, Sa ComaDit hotel is modern en ideaal gelegen in de badplaats Sa Coma. De gasten vinden een kleine, idyllische baai op slechts 350 meter afstand en het is slechts 1 km naar het dichtstbijzijnde grote... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 440

Spanje > Sa Coma > Spanje, Mallorca, Sa Coma
Spanje, Mallorca, Sa ComaDit appartementenhotel ligt pal aan het zandstrand van Sa Coma slechts gescheiden van de zee door de wandelpromenade. Diverse restaurants, bars en mogelijkheden om te winkelen vindt u op ca. 2... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 384

Spanje > Sa Coma > Spanje, Mallorca, Sa Coma
Spanje, Mallorca, Sa ComaDit charmante hotel in Sa Coma is een goede keuze voor gezinnen. Het etablissement ligt op 3. 0 kilometer van het stadscentrum waardoor vele bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te bereiken... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 396

Spanje > Sa Coma > Spanje, Mallorca, Sa Coma
Spanje, Mallorca, Sa ComaDit luxe complex ligt direct aan het natuurreservaat Punta Amer, op ongeveer 350 m afstand van het fijne zandstrand. Tal van mogelijkheden om te winkelen, restaurants, bars en het openbaar vervoer... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 460

volgende pagina >>