Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Spanje > Puerto de Soller > Es Port
Es PortKies voor bijzonder! Buiten de gebaande paden. Deze accommodatie is net even anders. Karakteristiek en kleinschalig op een uniek en rustig plekje. De afwerking is prachtig en er hangt een warme sfeer. Alle gasten vinden hier precies de ontspanning en rust die ze zoeken. Je voelt je geen toerist maar onderdeel van een traditioneel Mediterraans schouwspel. Hoe kan het ook anders, wanneer de Tren de Sóller, de legendarische houten tram uit 1912, je vanuit de haven naar het gezellige Soller-stad brengt. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 756

Spanje > Puerto De Soller > Spanje, Mallorca, Puerto De Soller
Spanje, Mallorca, Puerto De SollerLigging: Het hotel ligt zeer fraai boven de baai van Estellench. Het wordt slechts door de levendige boulevard van het mooie zandstrand gescheiden. Naar de binnenstad van Soller is het slechts... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1171

Spanje > Puerto De Soller > Spanje, Mallorca, Puerto De Soller
Spanje, Mallorca, Puerto De SollerLigging: Het hotel ligt zeer fraai boven de baai van Estellench. Het wordt slechts door de levendige boulevard van het mooie zandstrand gescheiden. Naar de binnenstad van Soller is het slechts... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 691