Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Spanje > Puerto Naos > Roque & Monica
Roque & MonicaWelkom bij Roque & Monica. Dit complex bestaat uit diverse, vrolijk gekleurde, gebouwtjes. De eenvoudige maar nette appartementen zijn opgedeeld in twee hoofdgebouwen en liggen net buiten het centrum van Puerto Naos. Vanaf Roque & Monica loop je zo naar het strand, één van de grootste die dit eiland kent. Hier kan je een drankje scoren bij de strandtenten of een hapje eten op de boulevard. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 458

Spanje > Puerto Naos > Sol La Palma
Sol La PalmaMaak kennis met de zonnige kant van vakantievieren bij Sol La Palma in Puerto Naos op het intieme Canarisch natuureiland La Palma. Letterlijk welteverstaan, want Playa Puerto Naos heeft een jaloersmakend hoog aantal zonuren. Leven doe je hier dus buiten. Dat begint zodra je \'s ochtends een blik werpt op de glinsterende Atlantische Oceaan vanaf het balkon van de ingetogen kamers. Als voorbereiding op een wandelavontuur door het imposante vulkanische landschap bij Parque Nacional de la Caldera de Taburiente. La Palma is één zijn met de natuur. De beste natuur- en wandeltips krijg je van het hartelijke personeel dat de omgeving op z\'n duimpje kent. Zij zorgen ook iedere dag voor een stevig ontbijt voordat je eropuit trekt. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 506

Spanje > Puerto Naos > Solymar
SolymarRustig gelegen tegen de berg en tussen de bananenplantages met een mooi uitzicht op zee. Solymar is een prima uitvalsbasis om het prachtige La Palma met een huurauto te ontdekken. Het is heerlijk \'thuiskomen\' in Solymar, nog even een wijntje drinken en op het terras genieten van de zonsondergang. Zo hoort vakantie te zijn. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 661