Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Spanje > Playa Paraiso > Adrián Hoteles Roca Nivaria
Adrián Hoteles Roca NivariaEen zonvakantie in Andrián Hoteles Roca Niveria is voor levensgenieters. Kies je voor topkwaliteit, luxe en een stijlvol verblijf. Dan ben je hier aan het juiste adres. De service is uitmuntend. Hotel Roca Nivaria is een prachtig design hotel met uitzicht op de zee. Tel daar een uitgebreid aanbod van sport en wellness bovenop en je hebt de ideale formule voor een ontspannen vakantie in de badplaats Playa Paraiso op Tenerife. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 872

Spanje > Playa Paraiso > Hard Rock Hotel Tenerife
Hard Rock Hotel TenerifeHard Rock hotel Tenerife is een groot succes. Je kan hier elke dag ergens anders dineren. Wordt het Spaans bij Aliole, sushi bij Narumi of toch die perfecte steak bij Montauk? In roof top bar \'The 16th\' geniet je van een lekkere cocktail. Nog in voor een feestje? Er treden regelmatig artiesten op! Dit is dé perfecte plek voor een ontspannen vakantie waar niks moet en alles mag. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1008

Spanje > Playa Paraiso > RIU Buena Vista
RIU Buena VistaDikke pret voor jong en oud in RIU Buena Vista. De kids hebben de tijd van hun leven in RiuLand. In de tussentijd leef jij je uit in de fitness en kom je daarna helemaal tot rust aan het zwembad. Wat je ook kiest, het personeel maakt het je graag naar de zin. Maar ook het strand van Playa Paraiso is vlakbij. Slippers aan en zwemspullen mee, je bent er zo. Aan het einde van de dag maak je je op voor een diner met uitzicht over zee. Laat je verrassen door de diversiteit aan smaken. Bij RIU weten ze hoe ze hun gasten in de watten moeten leggen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 697

Spanje > Playa Paraiso > Sunlight Bahia Principe Costa Adeje
Sunlight Bahia Principe Costa AdejeHet valt je gelijk op bij hotel Sunlight Bahia Principe Costa Adeje op Tenerife: de trapjes, de vele paadjes maar vooral ook de speelse, vrolijke kleuren. Zeer aantrekkelijk voor kinderen en die zijn meer dan welkom! De prachtige tuinen en de uitgestrektheid van het hotel zorgen voor een wow-effect. Eenmaal binnen heerst er rust. Liggend op je bedje aan het kronkelende zwembad met een all inclusive drankje in je hand. Starend naar de wapperende palmen of over zee, met in de verte het eiland La Gomera. Zucht dit is vakantie. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 836