Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Spanje > Pineda de Mar > Alegria Pineda Splash
Alegria Pineda SplashBegin de dag heerlijk met uitslapen, het ontbijt wordt namelijk tot 11.00 uur gereserveerd. Keuzes maken wat je de rest van de dag gaat doen is best lastig. Zeker als je zoveel te kiezen hebt zoals in dit hotel. Wordt het vandaag weer gezellig spelen met de animatie in de miniclub of willen de kinderen liever een dagje naar het strand? Maar natuurlijk zijn de keuzes voor jou ook ruim. Wordt het een lekker lui dagje met jacuzzi omdat jij dat zo verdient of ga je winkelen in Pineda de Mar? Een ding is zeker, in dit hotel zal je jezelf geen moment vervelen! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 400

Spanje > Pineda de Mar > Alegria Pineda Splash
Alegria Pineda SplashKeuzes maken is soms best lastig. Zeker als je zoveel te kiezen hebt als bij dit hotel. Wordt het vandaag weer gezellig spelen in de miniclub of willen de kinderen liever een dagje naar het strand. En jijzelf? Wordt het een lekker lui dagje met jacuzzi omdat je dat zo verdient of ga je winkelen in Pineda de Mar? Een ding is zeker, in dit hotel zul je je geen moment vervelen! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 346

Spanje > Pineda de Mar > Appartementen Aqua Nostre Mar
Appartementen Aqua Nostre MarUitstekende appartementen in het centrum van Pineda de Mar en op slechts 100 m van het strand! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 137

Spanje > Pineda de Mar > Appartementen Checkin Beatrix
Appartementen Checkin BeatrixRuime appartementen met een centrale ligging. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 174

Spanje > Pineda de Mar > Appartementen Pineda Sorrabona
Appartementen Pineda SorrabonaPrima appartementen gelegen in het centrum van Pineda de Mar. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 108

Spanje > Pineda de Mar > Aqua Hotel Promenade
Aqua Hotel PromenadeZeer centraal gelegen hotel van de Aqua hotelketen, die om haar prima service bekend staat. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 237

Spanje > Pineda de Mar > Aquahotel Promenade
Aquahotel PromenadeGelegen aan de boulevard en dicht bij het centrum van Pineda del Mar, vind je het populaire familiehotel Aquahotel Promenade. Pineda del Mar is een gezellig Spaans plaatsje met een marktplein waarop leuke barretjes en terrasjes te vinden zijn. In dit hotel vervelen de kinderen zich niet! In de zomer is er een gevarieerd amusementsprogramma voor de kinderen en volwassenen. Vanaf het hotel loop je zo het centrum van Pineda del Mar binnen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 650

Spanje > Pineda de Mar > Camping Caballo de Mar
Camping Caballo de MarGezellige familiecamping vlakbij zee. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 148

Spanje > Pineda de Mar > Golden Taurus Park
Golden Taurus ParkGroot opgezet familiecomplex Golden Taurus Park direct aan de boulevard van Pineda de Mar. In dit complex zal ieder lid van je gezin zich uitstekend vermaken. Voor kleine kinderen zijn er speciale baden, speeltoestellen en een miniclub. Grotere kinderen kunnen chillen op het strand of gamen in de game room. Terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben in het nieuwe aqua speelpark, met verschillende glijbanen, kun je zelf heerlijk ontspannen en de dagelijkse hectiek ontvluchten. Maar gelukkig zijn er ook nog genoeg activiteiten om met het hele gezin te ondernemen zoals een potje minigolf of op de fiets de omgeving verkennen. Zo heeft de hele familie een onvergetelijke vakantie! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 186

Spanje > Pineda de Mar > Golden Taurus Park
Golden Taurus ParkEen aquapark, ja je leest het het goed. Met maar liefst 5 zwembaden en een splinternieuw aquapark beleef je in Golden Taurus Park waanzinnig veel waterpret. Wil je wat anders? Er zijn in en om het hotel genoeg activiteiten voor het hele gezin. Dit groots opgezet hotel ligt direct aan de boulevard van Pineda de Mar of pak je zwemspullen en je bent zo op het strand. En wat denk je van gamen in de gamesroom, een potje midgetgolf of fietsen huren om de omgeving te leren verkennen. Uiteraard kun je voor het hele gezin All Inclusive bijboeken. Wat is vakantie toch fijn! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 535

Spanje > Pineda de Mar > Hotel Checkin Pineda
Hotel Checkin PinedaRustig gelegen hotel nabij het historische centrum van Pineda de Mar. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 153

Spanje > Pineda de Mar > Hotel Golden Taurus Aquapark Resort
Hotel Golden Taurus Aquapark ResortLevendig 4-sterrenhotel met een prima service en vele faciliteiten. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 188

Spanje > Pineda de Mar > Hotel Mercè
Hotel MercèGastvrij en gezellig familiehotel met een prima service en keuken. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 109

Spanje > Pineda de Mar > Hotel Mercè
Hotel MercèGastvrij en gezellig familiehotel met een prima service en keuken. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 197

Spanje > Pineda de Mar > Hotel Sorrabona
Hotel SorrabonaPrima hotel gelegen in het centrum van Pineda de Mar. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 123

volgende pagina >>