Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Spanje > Los Gigantes > Spanje, Tenerife, Los Gigantes
Spanje, Tenerife, Los GigantesDit charmante appartement verwelkomt u in Puerto Santiago. Het etablissement bevindt zich op 45 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 949

Spanje > Los Gigantes > Spanje, Tenerife, Los Gigantes
Spanje, Tenerife, Los GigantesDit charmante appartement verwelkomt u in Puerto Santiago. Het etablissement bevindt zich op 45 meter van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De gasten... U reist met Op vakantie vanaf Eelde.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 702

Spanje > Los Gigantes > The Harbour Club
The Harbour ClubOp zoek naar comfortabele appartementen voor een zacht prijsje? Dan zit je bij The Harbour Club op Tenerife goed. Nu eerst een plons in het zwembad. Wat een waanzinnig uitzicht! Terwijl je aan het zwembad ligt kijk je uit over de kliffen, het dorpje Los Gigantes en tuur je in de verte naar het buureiland La Gomera. Vanuit je appartement sta je ook zo met je voeten in het vulkanisch zand. En wordt het vanavond zelf koken? Of naar een van de restaurantjes in het centrum? De keuze is helemaal aan jou. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 467