Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Spanje > Coma-Ruga > Nubahotel Comarruga
Nubahotel ComarrugaIn de ruime kamers van Nuba Hotel Comarruga heb je ruimte genoeg om je koffer neer te zetten, je zwembroek aan te doen en direct met je handdoek naar het strand te lopen. Een echte trekpleister voor het hotel. Als je na een dag strand toch een beetje honger hebt gekregen, kun je genieten van de pizza\'s in het restaurant van het hotel, of Spaanse gerechtjes proeven in een van de hotels in de nabije omgeving. Een heerlijke vakantie is hier gegarandeerd. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 174

Spanje > Coma-Ruga > Residentie Comarruga
Residentie ComarrugaBeeld je eens in.. Omgeven door groene oases, lekker op je balkon, een fijn briesje en genieten van het lekkere zonnetje. Dat is vakantie in Comarruga. Dit appartementencomplex ligt dichtbij het strand dus pak je strandtas in en loop de zee tegemoet. Het kust dorp Coma-Ruga staat bekend om zijn immense witte zandstrand. In de buurt zijn allerlei activiteiten te doen dus dat beloofd een leuke vakantie te worden, ga bijvoorbeeld naar de manage, de watersportclub aan het strand of speel een potje tennis. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 258

Spanje > Coma-Ruga > Vendrell Platja
Vendrell PlatjaCamping Vendrell Platja in Coma - Ruga is een prettige camping waar familie, relaxen, service en gezelligheid sleutelwoorden zijn. Animatie voor de kids, beachvolleyballen op het strand, zwemmen in het zwembad of in de zee, hier in Coma Ruga gebeurt het allemaal. De camping ligt een kleine 40 kilometer van Port Aventura;dat zullen de kids geweldig vinden! En als je ook nog even een stad wilt bezoeken denk dan aan de historische stad Tarragona die op ongeveer 30 kilometer afstand ligt. En wat ook altijd leuk is, is een bezoek aan een lokale markt. Vraag maar even bij de receptie wanneer en waar ze worden gehouden. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 111

Spanje > Coma-Ruga > Vendrell Platja
Vendrell PlatjaCamping Vendrell Platja in Coma-Ruga is een schitterend familiecomplex met een gunstige ligging dichtbij het strand. Er is volop animatie voor jong en oud! Deze netjes onderhouden camping spreekt vooral families met kinderen aan die hun hart kunnen ophalen bij het mooie zwembad met kindergedeelte. Rondom het zwembad staan ligstoelen en parasols waar je lekker kan relaxen na een verfrissende duik. Behalve het zwemmen, wat heel belangrijk is, heeft de camping een bar-restaurant met terras, supermarkt, wasserette en een kinderspeeltuin. Voor een beetje beweging speel je lekker even een potje petanque, tafeltennis of je kijkt even bij het volleybal-, basketbal- of voetbalveld of er nog meer vakantiegangers toe zijn aan een wedstrijdje. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 111