Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Spanje > Cala Millor > Hipotels Cala Millor Park
Hipotels Cala Millor ParkTwee van de vele pluspunten van dit hotelcomplex zijn zeker het lekkere eten en de goede service. Het kindvriendelijke hotel heeft een centrale ligging vlakbij het centrum van Cala Millor met winkels, bars, restaurants en nachtclubs en ligt op loopafstand van het strand. Het complex bestaat uit drie aaneengeschakelde gebouwen. Verblijf in comfortabele en gerenoveerde kamers en maak gebruik van talrijke faciliteiten. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 687

Spanje > Cala Millor > Marins Playa
Marins PlayaMarins Playa is een fantastisch complex gericht op het hele gezin. Al jaren één van onze populairste accommodaties op Mallorca voor de Nederlandse markt. Je gaat hier een heerlijke vakantie tegemoet. Laat de kids genieten in de geweldige splash pool of met de Nederlandstalige animatie , terwijl jij een drankje besteld bij de bar. \'s Avonds kies je voor een smakelijk diner in het restaurant of kan je zelf kokkerellen in je eigen fijne appartement. En om de calorieën er weer af te krijgen, een mooie wandeling over het strand van Cala Millor. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 524

Spanje > Cala Millor > Marins Playa Suites
Marins Playa SuitesMarins Playa Suites is een Adults Only hotel op een ideale locatie: op maar een paar meter van de Middellands zee, waardoor je een spectaculair uitzicht hebt vanaf het terras en de zwembaden. Moderne, luxe kamers. Een gezellige bar met heerlijk loungeterras. Totale ontspanning vind je hier, zonder spelende kids om je heen. Wil je toch wat meer leven in de brouwerij, dan maak je gebruik van de faciliteiten van het naastgelegen Marins Playa. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 844