Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk (kampeer) - Haut-Jura
Fietsvakantie Frankrijk (kampeer) - Haut-JuraDe Haut-Jura is een typisch overgangsgebied tussen het heuvelland van Noord Frankrijk en de hoge Alpen. In deze fraaie en uitdagende reis wordt dan ook best wat geklommen. Je rijdt door het gebied van de Ain met zijn vele stuwmeren en je bekijkt het Meer van Geneve vanuit de hoge heuvels of vanaf de lager gelegen oever. De hele reis fiets je in of net buiten het Parc Naturel Regional de Haut-Jura. Natuur alom en veelal stille weggetjes die je van de ene naar de andere camping leiden. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 825

Italie > Eigen > Fietsvakantie ItaliŽ (kampeer) - UmbriŽ Marche
Fietsvakantie ItaliŽ (kampeer) - UmbriŽ MarcheHet relatief onbekende Marche ligt tussen de bergen van de Apennijnen en de Adriatische zee. In deze bergachtige provincie vind je nog het echte ItaliŽ. Vele dorpen en steden hebben nog hun oorspronkelijke oude kern en op sommige momenten waan je je echt in de Middeleeuwen. Het bekendere UmbriŽ, de andere streek die we op deze reis bezoeken, wordt ook wel \'het groene hart van ItaliŽ\' genoemd. Groene valleien worden afgewisseld met mooie meren, omgeven door een prachtig heuvellandschap. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 975

Oostenrijk > Eigen > Fietsvakantie Oostenrijk - KarinthiŽ families (vanaf 7 jaar)
Fietsvakantie Oostenrijk - KarinthiŽ families (vanaf 7 jaar)KarinthiŽ heeft veel autoluwe en vlakke fietsroutes langs rivieren en meren. Daar maken we dankbaar gebruik van, al moet er natuurlijk nog wel af en toe worden geklommen. Soms fiets je over onverharde wegen. De uitzichten zijn spectaculair, met rondom bergen tot 3000 m. In de talloze grote en kleine meren kun je heerlijk zwemmen en je vindt overal terrasjes. Cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in de grote steden Klagenfurt en Villach. De meeste campings waar je verblijft, liggen aan een meer en hebben een strandbad. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 795

Slovenie > Eigen > Fietsvakantie SloveniŽ (kampeer) - Triglav
Fietsvakantie SloveniŽ (kampeer) - TriglavJe zou kunnen zeggen: vier voor de prijs van ťťn. SloveniŽ biedt de schoonheid en het plezier van zijn buurlanden ItaliŽ, Oostenrijk, Hongarije en KroatiŽ. Vriendelijke dorpjes liggen ongerept in de groene heuvels, prachtige kastelen spiegelen zich in de meren, bruisende rivieren stromen door ruige kloven. Het is een genot om hier te fietsen. Cultuurliefhebbers doen zich tegoed aan de rijke historie en fraaie steden. SloveniŽ is een fietsfeest! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 945