Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Aveyron
Fietsvakantie Frankrijk - AveyronHet Lac de Pareloup (een van de grootste stuwmeren van Frankrijk) en het Lac de Villefranche de Panat (een wat kleiner stuwmeer) zijn tijdens deze reis de hoogtepunten voor waterliefhebbers. Je hebt alle tijd om hier lekker uit te blazen. Voor het zover is, fiets je eerst langs de indrukwekkende rivier de Tarn naar Sťvťrac-le-Ch‚teau, dat gedomineerd wordt door het hoger gelegen kasteel. Je gaat ook naar Rodez, een wat grotere stad waar de kathedraal en het moderne Musťe Soulages indruk zullen maken. En moeten we de beroemde brug van Millau nog noemen? U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 718

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Aveyron families
Fietsvakantie Frankrijk - Aveyron familiesHet Lac de Pareloup (een van de grootste stuwmeren van Frankrijk) en het Lac de Villefranche de Panat (een wat kleiner stuwmeer) zijn tijdens deze reis de hoogtepunten voor waterliefhebbers. Je hebt alle tijd om hier lekker te zwemmen en om uit te blazen op het strand. Voor het zover is, fiets je eerst langs de indrukwekkende rivier de Tarn naar het kasteel van Sťvťrac-le-Ch‚teau. Je gaat ook naar Rodez, een wat grotere stad waar de kathedraal en het moderne Musťe Soulages de moeite waard zijn. En dan is er nog de beroemde brug van Millau. Duizelingwekkend! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 648

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Aveyron, Lot en Tarn
Fietsvakantie Frankrijk - Aveyron, Lot en TarnOnder Fransen is het een goed bewaard geheim, dit fantastische stukje Frankrijk. Ontdek op deze fietsreis het heuvellandschap tussen de rivieren Aveyron, Lot en Tarn en de mooie middeleeuwse dorpen en steden Saint-Antonin-Noble-Val, Villefranche de Rouergue, Figeac, Conques, Rodez en Albi. Geniet van heerlijke heuvels, prachtige valleien, adembenemende uitzichten, rustige wegen. Elke dag is er weer iets nieuws te ontdekken, ook tijdens de rustdagen. Je kunt steeds kiezen uit een lichtere of een zwaardere route. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 718

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Les Landes families
Fietsvakantie Frankrijk - Les Landes familiesStrand natuurlijk, en mooi weer, en schaduwrijke bossen. Dat is Les Landes. Een kust vol gezellig vertier en een heerlijk dromerig achterland. Fietsers zullen de vlakke weggetjes en vrijliggende fietspaden waarderen. Watersporters genieten van de zee en de meren en meertjes waar je kunt zwemmen, surfen, zeilen en kanoŽn. Cultuurliefhebbers zitten goed met middeleeuwse kloosters die op de werelderfgoedlijst staan. Je gaat ook naar Dax, met zijn Romeinse stadswal en Art Dťco architectuur. Deze fietsvakantie is ideaal als je het rustig aan wilt doen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 708

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Provence (hotel)
Fietsvakantie Frankrijk - Provence (hotel)Pas in de Luberon leer je de Provence kennen, vinden ze in de Luberon. Het is een prachtig en nog tamelijk ongerept gebied, een nationaal park vol verborgen kloven, cederbossen, lavendelvelden, eeuwenoude \'bories\' en middeleeuwse dorpjes, die hoog tegen de bergrug geplakt de zwaartekracht lijken te tarten. In de Luberon is een volledig bewegwijzerde route uitgezet van 236 kilometer. Je fietst grotendeels over kleine weggetjes, waar je alleen lokaal verkeer zult tegenkomen. Ontdek de geuren en kleuren van de Luberon. Meer nog: van de Provence! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 978

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Vallei van de Lot families
Fietsvakantie Frankrijk - Vallei van de Lot familiesJe zoekt een vriendelijke en rustige fietsomgeving? Dan is het glooiende landschap van de Quercy Blanc en de vallei van de Lot een uitstekende keuze. Zachtwitte kalkplateaus, schaduwrijke bossen, knalgele zonnebloemen, uitgestrekte wijngaarden en slaperige dorpjes bepalen het ritme. De Lot stroomt lui voorbij. Levendige stadjes met gezellige terrasjes maken je vakantie compleet. Plezier voor jong en oud, onderweg en op de campings! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 688

Italie > Eigen > Fietsvakantie ItaliŽ - UmbriŽ Families
Fietsvakantie ItaliŽ - UmbriŽ FamiliesUmbriŽ wordt ook wel \'het groene hart van ItaliŽ\' genoemd. Groene valleien worden afgewisseld met mooie meren, omgeven door een prachtig heuvellandschap. UmbriŽ werd lange tijd ondergewaardeerd als het kleinere zusje van Toscane en tot halverwege de vorige eeuw was UmbriŽ een arme provincie. Het klinkt wrang, maar nu is dat een voordeel voor iedereen die de streek bezoekt. De vele dorpen en steden hebben nog hun oorspronkelijke oude kern en op sommige momenten waan je je nog in de Middeleeuwen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 798

Oostenrijk > Eigen > Fietsvakantie Oostenrijk - KarinthiŽ families
Fietsvakantie Oostenrijk - KarinthiŽ familiesKarinthiŽ heeft veel autoluwe en vlakke fietsroutes langs rivieren en meren. Daar maken we dankbaar gebruik van, al moet er natuurlijk nog wel af en toe worden geklommen. Soms fiets je over onverharde wegen. De uitzichten zijn spectaculair, met rondom bergen tot 3000 m. In de talloze grote en kleine meren kun je heerlijk zwemmen en je vindt overal terrasjes. Cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in de grote steden Klagenfurt en Villach. De meeste campings waar je verblijft, liggen aan een meer en hebben een strandbad. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 688

Slovenie > Eigen > Fietsvakantie SloveniŽ - Triglav
Fietsvakantie SloveniŽ - TriglavJe zou kunnen zeggen: vier voor de prijs van ťťn. SloveniŽ biedt de schoonheid en het plezier van zijn buurlanden ItaliŽ, Oostenrijk, Hongarije en KroatiŽ. Vriendelijke dorpjes liggen ongerept in de groene heuvels, prachtige kastelen spiegelen zich in de meren, bruisende rivieren stromen door ruige kloven. Het is een genot om hier te fietsen. Cultuurliefhebbers doen zich tegoed aan de rijke historie en fraaie steden. SloveniŽ is een fietsfeest! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 868