Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Rusland > Moskou > 17-daagse privť rondreis per trein Trans MongoliŽ Express
17-daagse privť rondreis per trein Trans MongoliŽ ExpressGeniet van deze droomreis per trein van Moskou naar Beijing dwars door onvoorstelbare landschappen, verschillende tijdzones en fascinerende indrukken! Verblijf een aantal nachten aan boord van de trein en zie de diversiteit aan landschappen aan u voorbij trekken. Kortom, een droomreis die begint in het machtige Moskou, die stopt in Irkutsk, de hoofdstad van SiberiŽ, voor een verblijf aan het immense Baikalmeer, u slaapt 2 nachten in een ger-tent in het prachtige Terelj Nationaal Park in MongoliŽ en u beleeft de grootsheid van de Chinese Muur in Beijing! U reist met FOX.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2560

Rusland > Moskou > 7-daagse single groepsreis Moskou en St. Petersburg
7-daagse single groepsreis Moskou en St. PetersburgMoskou, duidelijk het middelpunt van de Russische cultuur en rijk aan vele culturele monumenten. Zoals het Rode Plein waar het machtscentrum van Moskou en Rusland zich bevindt, het Kremlin. Maar ook de sprookjesachtige Basiliuskathedraal, het mausoleum van Lenin en natuurlijk de metrostations die een waar kunststuk op zich zijn. Middels de hoge snelheidstrein bevinden we ons snel in St Petersburg. Deze prachtige stad, onder bevel van Tsaar Peter de Grote naar het voorbeeld van Amsterdam gebouwd, is uitgegroeid tot een groot, indrukwekkend museum met een mengeling van Russische en Italiaanse Barok bouwstijlen. Bezoek de wereldberoemde Hermitage en de prachtige paleizen maar geniet ook van deze bruisende stad! Ga mee en geniet van onverwachte schoonheden! U reist met FOX.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 999

Rusland > Moskou > Groepsrondreis Rusland
Groepsrondreis RuslandTijdens deze avontuurlijke rondreis door Rusland wanen we ons in een sprookje. Statige Tsarenpaleizen en kleurrijke kathedralen steken af tegen een witte achtergrond. Op het platteland vind je nog kleine dorpjes met houten huisjes die zo uit een sprookje komen en eindeloze bossen waar Baba Jaga, de boze heks, nog zou kunnen wonen. Winston Churchill noemde Rusland ooit \'een raadsel, verpakt in een mysterie, binnen in een enigma\'. Hoog tijd om het raadsel dat Rusland heet te gaan ontdekken. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1399

Rusland > Moskou > Groepsrondreis Rusland Winter
Groepsrondreis Rusland WinterRusland in de winter is zoals een sprookje. Statige Tsarenpaleizen en kleurrijke kathedralen steken af tegen een witte winterse achtergrond. Op het platteland kun je wandelen door dorpjes met houten huisjes die zo uit een sprookje komen en een huskytocht maken door eindeloze berkenbossen waar Baba Jaga, de boze heks, nog zou kunnen wonen. Winston Churchill noemde Rusland ooit \'een raadsel, verpakt in een mysterie, binnen in een enigma\'. Hoog tijd om het raadsel dat Rusland heet te gaan ontdekken. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1398