Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Portugal > Viana do Castelo > Feel Viana Hotel
Feel Viana HotelSfeervol en sportief designhotel, prachtig gelegen aan de duinen nabij Viano do Castelo. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 229

Portugal > Viana do Castelo > Hotel Quinta Dom Sapo
Hotel Quinta Dom SapoPrachtig landgoed in landelijke omgeving met uitstekende kamers voor een heerlijk relaxte vakantie. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 144

Portugal > Viana do Castelo > Quinta da Boa Viagem
Quinta da Boa ViagemHistorische quinta onder de vriendelijke leiding van José en zijn vrouw Kasia, gesitueerd in een 16e eeuws herenhuis gelegen op een fraai landgoed. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 185

Portugal > Viana do Castelo > Quinta Da Boa Viagem
Quinta Da Boa ViagemJe wilt echt iets bijzonders, weg van de gebaande paden. Kies dan een Ambiance hotel of appartement. Die zijn net even anders. Heel karakteristiek en kleinschalig op een uniek, rustig plekje. Bij Quinta da Boa Viagem ervaar je het authentieke Portugal. Al meer dan 500 jaar komen hier reizigers en pelgrims langs. Tussen de hortensia\'s en eikenbomen vind je de oude toegangspoort. Zin in een wandeling? De eigenaren wijzen je graag de weg naar een waterval. Dwaal op je gemak door het middeleeuwse Viana do Castelo. Mooie straten, pleinen en fijne restaurants. En voor meer actie boek je een bodyboardingles bij een van de lokale surfscholen. Boa viagem, goede reis! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 389

Portugal > Viana do Castelo > Quinta Paço d'Anha
Quinta Paço d'AnhaHistorische accommodatie, waar in 1580 de toenmalige koning van Portugal woonde. U doet een stapje terug in de tijd. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 176