Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Portugal > Tavira > Hotel Vila Gale Albacora
Hotel Vila Gale AlbacoraUniek hotel gebouwd in een voormalig vissersdorpje, waarbij alles is gerenoveerd en in de originele staat is behouden. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 189

Portugal > Tavira > Hotel Vila Gale Tavira
Hotel Vila Gale TaviraPrettig hotel in het stadje Tavira. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 178

Portugal > Tavira > Maria Nova Lounge Hotel - adults only
Maria Nova Lounge Hotel - adults onlyRecentelijk gerenoveerd (2017) adult-only hotel, net buiten het centrum van Tavira. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 180

Portugal > Tavira > Portugal, Algarve, Tavira
Portugal, Algarve, TaviraHet complex ligt op 20 minuten van het paradijselijke strand van Cabanas en ongeveer 500 meter van het centrum. Het strand ligt op een lagune en is bereikbaar per boot shuttle (dit is gratis voor... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1244

Portugal > Tavira > Portugal, Algarve, Tavira
Portugal, Algarve, TaviraRecentelijk gerenoveerd (2017) adult-only hotel, net buiten het centrum van Tavira. U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 471

Portugal > Tavira > Portugal, Algarve, Tavira
Portugal, Algarve, TaviraPrettig hotel in het stadje Tavira. U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1476

Portugal > Tavira > Rural Quinta Do Marco
Rural Quinta Do MarcoIn een heuvelachtig landschap in de Algarve, nabij de leuke stad Tavira, ligt Hotel Rural Quinta Do Marco. Je kunt hier luisteren naar de stilte, iets wat alleen de natuur je kan bieden. Telefoon uit, laptop dicht en genieten maar. De maaltijden worden hier bereid met producten van eigen land. Dit is perfecte plek in het mooie binnenland, waar je al wandelend of fietsend helemaal tot rust komt. Met een drankje aan het zwembad relaxen of met de auto rondtrekken over de kronkelende landwegen van Portugal. Even weg van de massa... helemaal zen! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 538