Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Startpunt > Fietsvakantie De groene weg naar de Middellandse Zee
Fietsvakantie De groene weg naar de Middellandse ZeeEen klassieker. In drie weken fiets je vanuit Nederland door de Eifel, de Vogezen, de Jura en de Provence naar de Middellandse Zee. Nergens steile wegen, nooit heuvels boven de 600 meter en zelden meer dan 80 kilometer per dag. Volop gelegenheid dus om van de omgeving te genieten. Wat een afwisseling! Van de bosrijke Eiffel naar het lege Noord-Franse platteland, van de welvarende Jura naar de zonovergoten Provence. En elke dag weer andere lekkernijen, van stevige dŲppekooche in Trier tot romige comtť in Poligny en een welverdiende pastis in Arles. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1189

Griekenland > Startpunt > Fietsvakantie Griekenland - Cycladen (hotel)
Fietsvakantie Griekenland - Cycladen (hotel)De Cycladen zijn een archipel in de diepblauwe EgeÔsche Zee. Deze fietsvakantie langs vier Cycladen-eilanden begint op het bosrijke Rhodos. Naxos en Paros zijn stil en groen met marmergroeves, mooie bergdorpen en goudgele stranden. Op Paros logeer je in het sfeervolle hoofdstadje en op Naxos aan een paradijselijk strand. Op Syros verrruil je witblauwe orthodoxe kapelletjes voor grijsrode rooms-katholieke kerken en hoog tegen de heuvels gebouwde stadjes. Je besluit de reis weer op Rhodos, in zijn hoofdstad vol werelderfgoed. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1669

Italie > Startpunt > Fietsvakantie ItaliŽ - UmbriŽ (families, vanaf 14 jaar)
Fietsvakantie ItaliŽ - UmbriŽ (families, vanaf 14 jaar)UmbriŽ wordt ook wel het groene hart van ItaliŽ genoemd. Groene valleien worden afgewisseld met mooie meren, omgeven door een prachtig heuvellandschap. UmbriŽ werd lange tijd ondergewaardeerd als het kleinere zusje van Toscane en tot halverwege de vorige eeuw was UmbriŽ een arme provincie. Het klinkt wrang, maar nu is dat een voordeel voor iedereen die de streek bezoekt. De vele dorpen en steden hebben nog hun oorspronkelijke oude kern en op sommige momenten waan je je dan ook in de Middeleeuwen U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 799

Duitsland > Startpunt > Fietsvakantie Langs de Limes naar Regensburg
Fietsvakantie Langs de Limes naar RegensburgEen schitterende lange afstand Cycletours fietsvakantie. In iets minder dan drie weken fiets je vanuit Nijmegen langs de rivieren Rijn, Main, Tauber, Altmuhl en Donau naar Zuid-Duitsland. We volgen grotendeels de oude noordgrens van het Romeinse Rijk, de Limes, en fietsen van de oude Romeinse stad Nijmegen naar Regensburg. Een grotendeels vlakke route met volop rustige fietspaden en zelden meer dan 80 kilometer per dag. We fietsen langs afwisselend rivierenlandschap door het klassieke Duitsland met mooie oude steden als Keulen en Koblenz en echte pareltjes als Aschaffenburg, Miltenberg, Rothenburg ob der Tauber en einddoel Regensburg. Onderweg zien we vele verwijzingen en overblijfselen uit de tijd dat de Romeinen hier nog echt de baas waren. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 999