Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Startpunt > Fietsvakantie De groene weg naar de Middellandse Zee (kampeer)
Fietsvakantie De groene weg naar de Middellandse Zee (kampeer)Een klassieker. In drie weken fiets je vanuit Nederland door de Eifel, de Vogezen, de Jura en de Provence naar de Middellandse Zee. Nergens steile wegen, nooit heuvels boven de 600 meter en zelden meer dan 80 kilometer per dag. Volop gelegenheid dus om van de omgeving te genieten. Wat een afwisseling! Van de bosrijke Eiffel naar het lege Noord-Franse platteland, van de welvarende Jura naar de zonovergoten Provence. En elke dag weer andere lekkernijen, van stevige dŲppekooche in Trier tot romige comtť in Poligny en een welverdiende pastis in Arles. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1365

Frankrijk > Startpunt > Fietsvakantie Frankrijk - BourgondiŽ en Morvan families
Fietsvakantie Frankrijk - BourgondiŽ en Morvan familiesBourgondiŽ? Smullen! Ontspannen genieten van het goede leven, heerlijk eten, fantastische wijn. Beaune, Meursault, Pouilly‚¶ En er is ook heel veel te beleven voor de kinderen! Je fietst over rustige, redelijk vlakke weggetjes. Goed bewegwijzerde, autovrije VoiesVertes (groene paden) leiden je over glooiende heuvels langs wijngaarden van de befaamde bourgognewijnen. Je fietst langs het Canal de Bourgogne naar de Morvan, waar mooie stuwmeren voor waterplezier zorgen. En dat alles op nog geen 800 km van Utrecht. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 870

Portugal > Startpunt > Fietsvakantie Spanje en Portugal
Fietsvakantie Spanje en PortugalReis van √vora naar Sevilha, steek de grens tussen Portugal en Spanje over en ontdek twee werelden in ťťn vakantie. Overal proef je het rijke verleden. Geniet van de monumenten, het landschap, de mensen en de keuken. Het historische centrum van √vora staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO, net als de kathedraal, het koninklijk paleis (AlcŠzar) en Archivo de Indias in het hart van Sevilla. Daartussen ligt een heerlijk rustig gebied met weinig inwoners. In de ruige natuur fiets je door kurk- en steeneikbossen. Bij de kust bewonder je de zoutpannen en geniet je van de zeestranden. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1367