Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Portugal > Faro > Wandelvakantie Portugal - Algarve
Wandelvakantie Portugal - Algarve U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1390

Portugal > Funchal > 8-daagse vlieg-busreis Bloemeneiland Madeira
8-daagse vlieg-busreis Bloemeneiland MadeiraGaat u mee op ontdekkingsreis door het kleurrijke, geurrijke, exotische en groene eiland Madeira? U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 779

Portugal > Funchal > Groepsrondreis Madeira
Groepsrondreis MadeiraTijdens deze avontuurlijke rondreis door Madeira maak je kennis met het vulkanische \'bloemeneiland\', waar het altijd aangenaam weer is. Het is een perfecte bestemming voor een korte wandelvakantie. Madeira staat bekend als n van de mooiste wandelgebieden ter wereld, onder meer door het gevarieerde en exotische landschap. Tijdens deze wandelreis wandel je het ene moment langs de levadas (eeuwenoude irrigatiekanalen) en het volgende moment klim je over rotskammen in het ruige, vulkanische binnenland. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1019

Portugal > Ponta > Familiereis Azoren
Familiereis AzorenTijdens deze familiereis naar de Azoren ontdek je azuurblauwe meren, vulkanische bronnen, heldere watervallen en maak je kennis met het lokale wildleven. De reis gaat naar 2 verschillende eilanden van de Azoren, je verkent het supergroene So Miguel en het Eiland van de zon genaamd Santa Maria. Met een beetje geluk zie je tijdens een optionele excursie immense walvissen uit het water springen. Natuurlijk is er tijdens de rondreis ook genoeg tijd om door de gezellige steden te slenteren, te genieten van de lokale keuken en een terrasje te pakken. Deze vakantie naar de Azoren zul je niet snel vergeten! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1749

Portugal > Ponta > Groepsrondreis Azoren
Groepsrondreis AzorenTijdens deze avontuurlijke rondreis door de Azoren verken je al wandelend het hoofdeiland So Miguel. Ontdek tijdens de wandelreis azuurblauwe meren, vulkanische bronnen, heldere watervallen en maak kennis met het lokale wildleven. Met een beetje geluk zie je tijdens een optionele excursie immense walvissen uit het water springen. Uiteraard is er ook voldoende tijd om door de historische binnenstad van Ponta Delgada te slenteren. Deze Azoren wandelreis door het sprookjesachtige landschap zul je niet snel vergeten! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1169