Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Polen > Krakau > Hotel Maksymilian
Hotel MaksymilianAl jarenlang favoriet bij onze reizigers: Hotel Maksymilian! Dit hotel is gevestigd in een monumentaal pand uit de 19e-eeuw en is op loopafstand van het oude centrum van de stad. Het hotel is gelegen rondom een binnenplaats, rustig en toch centraal gelegen aan de Karmelicka straat. Als het weer het toelaat zit je heerlijk op het terras op deze binnenplaats! Het Grote Marktplein met de Lakenhal en Mariakerk bereik je al binnen ca. 10 minuten lopen! De kamers van het hotel zijn comfortabel en hebben een klassieke inrichting. Neem plaats aan de bar van het hotel en geniet van een drankje, tussen het sightseeing door f om de dag goed af te sluiten. Voor een diner hoef je het hotel niet te verlaten, want je kunt diner nuttigen in het la carte restaurant van het hotel. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 34

Polen > Krakau > Hotel Maximum
Hotel MaximumHotel Maximum is gelegen in het oude centrum van Krakau. Het hotel bevindt zich tegenover het stadspark Planty en op loopafstand van het Grote Marktplein, Rynek Glwny. De kamers van het hotel zijn comfortabel, van alle gemakken voorzien en hebben f uitzicht op het stadspark f op een binnentuin. Hotel Maximum verzorgt elke ochtend tussen 07:00 en 10:30 uur een buffetontbijt. Een goed begin van de dag om de stad Krakau te gaan ontdekken! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 34

Polen > Krakau > Pergamin Aparthotel
Pergamin AparthotelAparthotel Pergamin is een kleinschalig hotel in de wijk Kleparz, vlakbij het oude centrum van de stad! Diverse bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand van het hotel. Zo wandel je al in ca. 10 minuten naar de Grote Markt! De kamers zijn verzorgd ingericht en beschikken over alles wat je nodig hebt tijdens een stedentrip Krakau! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 80