Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Peru > Lima > Familiereis Peru
Familiereis PeruTijdens deze familiereis door Peru reis je door het land van de Inca\'s, een land in raadselen gehuld. We gaan op zoek naar de bron van de legendes. We maken een boottocht naar eilandjes voor de kust van Pisco, waar tientallen zeeleeuwen, pelikanen en pinguïns leven. Op de uitgestrekte hoogvlaktes in de Andes kom je kuddes lama\'s tegen en zie je misschien wel de gigantische condor vliegen. Op een eiland in het Titicacameer overnacht je bij een traditionele Iokale familie. Een vierdaagse optionele trektocht door het Andesgebergte brengt je naar Machu Picchu, de mysterieuze stad van de Inca\'s. Je kunt er ook voor kiezen om vanuit Cuzco of Urubamba diverse excursies te maken. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3299

Peru > Lima > Groepsrondreis Peru
Groepsrondreis PeruTijdens deze rondreis door Peru bezoek je op verschillende plaatsen de overblijfselen van de hoogstaande Inca-cultuur, met als hoogtepunten de stad Cuzco en Machu Picchu. Je zult worden verrast door de kleurrijke Indianenbevolking, het blauwe Titicacameer, koloniale steden en de ruige Colca Canyon. Vanuit Cuzco kun je de meerdaagse Incatrail of de niet toeristische Larestrail lopen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2969

Peru > Lima > Groepsrondreis Peru Hoogtepunten
Groepsrondreis Peru HoogtepuntenTijdens deze rondreis door Peru bezoek je op verschillende plaatsen de overblijfselen van de hoogstaande Inca-cultuur, met als hoogtepunten de stad Cuzco en Machu Picchu. Je wordt verrast door de kleurrijke Indianenbevolking, het blauwe Titicacameer, koloniale steden en de ruige Colca Canyon. Vanuit Cuzco kun je de ééndaagse Camino Real lopen naar Machu Picchu. Je kunt de rondreis verlengen met een bezoek aan het regenwoud bij Puerto Maldonado. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2639