Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Oostenrijk > St. Anton am Arlberg > Charlotte
CharlotteNette appartmenten op circa 500 meter van de Rendlbahn en ongeveer 900 meter van de Galzigbahn. In het gezellige centrum van St. Anton tref je tal van winkels, restaurants en bars aan. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1038

Oostenrijk > St. Anton am Arlberg > Kertess
Kertess U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 912

Oostenrijk > St. Anton am Arlberg > Kertess
KertessMidden in het prachtige berglandschap van de regio Arlberg ligt hotel Kertess. Wil je graag meer van Oostenrijk en Zwitserland zien, dan zit je hier uitstekend. Vanuit hier kun je gemakkelijk, Tirol, Vorarlberg en de Zwitserse regio Graubünden ontdekken. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 319

Oostenrijk > St. Anton am Arlberg > VAYA St. Anton
VAYA St. AntonDit gloednieuwe, luxe Vaya Resort is de perfecte plek voor een ultieme vakantiebelevenis! De appartementen liggen op loopafstand van het centrum van St. Anton im Arlberg. De fantastische appartementen zijn ingericht met een houten vloer, comfortabele woonkamers en luxe keukens. Lekker ontspannen in de stijlvolle spa van Vaya St. Anton. In deze luxe oase vind je een sauna, infraroodcabine en rustruime om te relaxen. Geniet van een drankje in de lounge in de stijl van een originele Oostenrijkse berghut. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 239