Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Oostenrijk > Pertisau > Alpenhotel Tyrol
Alpenhotel TyrolTypisch Tiroler \'Adult-only hotel\' uit 1903 gerund door de gastvrije familie Strauss. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 263

Oostenrijk > Pertisau > Entners am See
Entners am SeeGeniet op het terras aan het water van een prachtig uitzicht over de Achensee. Ga je liever het water op, dan kun je naast het hotel een bootje huren. Voor de gasten die graag wat verder weg willen, is er gratis lokaal openbaar vervoer. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 982

Oostenrijk > Pertisau > Enzian
EnzianWelkom in hotel Enzian! Het hotel wordt door de 2e generatie gerund. De Oostenrijkse gastvriendelijkheid en een familiaire sfeer staan hier hoog in het vaandel. In de ochtend wordt je verwend met een heerlijk bio-ontbijt met zoete, frisse, hartige en regionale producten. Na een dag op de piste staat er \'s avonds een heerlijk 4-gangen diner op je te wachten. Ontspanning, rust, familie en gezelligheid zijn dé kenmerken van hotel Enzian. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 884

Oostenrijk > Pertisau > Hotel Auszeit
Hotel AuszeitMooi gerenoveerd 4-sterrenhotel op ca. 100 m van de Achensee. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 214

Oostenrijk > Pertisau > Hotel Bergland
Hotel BerglandGezellig hotel direct aan de beginnerspiste. Aanrader voor langlaufers. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 249

Oostenrijk > Pertisau > Hotel Das Pfandler
Hotel Das PfandlerUitstekend en sfeervol 4-sterrenhotel met o.a. overdekt zwembad, op ca. 100 m van het centrum. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 427

Oostenrijk > Pertisau > Hotel Post am See
Hotel Post am SeeUitstekend en zeer comfortabel 4-sterrenhotel in het centrum van Pertisau met een prachtig uitzicht over de Achensee. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 338

Oostenrijk > Pertisau > Hotel Wagnerhof
Hotel WagnerhofEen gemoedelijk, rustig gelegen 4-sterrenhotel met een schitterende wellness-oase. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 304

Oostenrijk > Pertisau > Oostenrijk, Tirol, Pertisau
Oostenrijk, Tirol, PertisauUitstekend en sfeervol 4-sterrenhotel met o.a. overdekt zwembad, op ca. 100 m van het centrum. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 433

Oostenrijk > Pertisau > Oostenrijk, Tirol, Pertisau
Oostenrijk, Tirol, PertisauZeer geliefd 4-sterren familiehotel met een prachtige ligging direct aan de Achensee. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 338

Oostenrijk > Pertisau > Oostenrijk, Tirol, Pertisau
Oostenrijk, Tirol, PertisauTypisch Tiroler hotel dat sind 1903 geleid wordt door de familie Strauss. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 271

Oostenrijk > Pertisau > Oostenrijk, Tirol, Pertisau
Oostenrijk, Tirol, PertisauEen gemoedelijk, rustig gelegen 4-sterrenhotel met een schitterende wellness-oase. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 313

Oostenrijk > Pertisau > Oostenrijk, Tirol, Pertisau
Oostenrijk, Tirol, PertisauMooi gerenoveerd 4-sterrenhotel op ca. 100 m van de Achensee. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 214

Oostenrijk > Pertisau > Oostenrijk, Tirol, Pertisau
Oostenrijk, Tirol, PertisauGezellig hotel direct aan de beginnerspiste. Aanrader voor langlaufers. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 747

Oostenrijk > Pertisau > Oostenrijk, Tirol, Pertisau
Oostenrijk, Tirol, PertisauEen gemoedelijk, rustig gelegen 4-sterrenhotel met een schitterende wellness-oase. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 276

volgende pagina >>