Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Oostenrijk > Neustift > Alpenhotel Kindl
Alpenhotel KindlUitstekend, kindvriendelijk hotel met zeer veel faciliteiten, op ca. 8 km van de gletsjer. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 823

Oostenrijk > Neustift > Bergjuwel
BergjuwelDicht bij het centrum van Neustift ligt hotel Bergjuwel. Met zijn leuke terrasje, het zwembad, de speelruimte en de sfeervolle inrichting is het hotel de basis voor een leuk vakantie. In de omgeving zijn er veel mogelijkheden om er een echt belevenis van te maken. Maak hierbij ook gebruik van de Stubai voordeel kaart en ga bijvoorbeeld naar het waterpark Stubai waar je gratis entree hebt. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 522

Oostenrijk > Neustift > Hotel Bergjuwel
Hotel BergjuwelSfeervol 4-sterrenhotel met comfortabele kamers en prima service. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 329

Oostenrijk > Neustift > Mildererhof
MildererhofHotel Mildererhof is een 4* superior hotel in het sneeuwzeker Stubaital. Voor wie houdt van de Oostenrijkse gastvrijheid en de modern traditionele inrichting die typisch is voor hotels als deze, is aan het goede adres. Een wellnessgedeelte van 1300m2 en een zwembad; ontspannen staat naast actief zijn op de piste, ook op het menu deze wintersportvakantie. En skiën, daar is keuze; het skigebied van Neustift ligt op een kleine 3 km. Op een kleine 20 minuten rijden ligt de Stubaitaler Gletsjer. Welke kant ga je vandaag op? U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1077

Oostenrijk > Neustift > Oostenrijk, Tirol, Neustift
Oostenrijk, Tirol, NeustiftUitstekend, kindvriendelijk hotel met zeer veel faciliteiten, op ca. 8 km van de gletsjer. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 823

Oostenrijk > Neustift > Oostenrijk, Tirol, Neustift
Oostenrijk, Tirol, NeustiftSfeervol 4-sterrenhotel met comfortabele kamers en prima service. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 328

Oostenrijk > Neustift > Oostenrijk, Tirol, Neustift
Oostenrijk, Tirol, NeustiftUitstekend, kindvriendelijk hotel met zeer veel faciliteiten, op ca. 8 km van de gletsjer. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1012

Oostenrijk > Neustift > Oostenrijk, Tirol, Neustift
Oostenrijk, Tirol, NeustiftSfeervol 4-sterrenhotel met comfortabele kamers en prima service. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 354