Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Oostenrijk > Hinterglemm > Adler Resort
Adler Resort U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1456

Oostenrijk > Hinterglemm > Bergland
BerglandAppartementen Bergland zijn gunstig gelegen appartementen bij liften en skischolen. Bij goede omstandigheden kun je tot bij de appartementen skiën. De gunstige ligging ten opzichte van het centrum met gezellige restaurantjes en niet te vergeten de après-ski completeren het plaatje. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1078

Oostenrijk > Hinterglemm > Glemmtalerhof
GlemmtalerhofVoor een autovakantie naar Hinterglemm, navigeer je deze zomer op Hotel Glemmtalerhof. In de kleurrijke, lichte kamers is het heerlijk wakker worden. Uit de veren met z\'n allen en huppakee: actie. Want het Salzburgerland schreeuwt erom om ontdekt te worden. Bomen, watervallen, rotspartijen, koeienweiden, kloven; tijdens de vele wandelroutes en uitstapjes kom je hier ogen tekort. Hotel Glemmtalerhof zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Als je vanuit de sauna of het zwembad nog even nageniet van het fenomenale uitzicht op de bergen, bedenk je samen welk avontuur je morgen aangaat. Wil je tips of suggesties? Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij het vriendelijke personeel van de receptie. Zij kennen de weg in het gebied als geen ander. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1466

Oostenrijk > Hinterglemm > Zur Dorfschmiede
Zur DorfschmiedeMidden in het levendige centrum van Hinterglemm ligt hotel Zur Dorfschmiede. Voor de kinderen is hier en leuk en afwisselend animatie programma met veel activiteiten en een mooi zwembad. Actieve vakantiegangers vermaken zich hier uitstekend. Het hotel heeft een uitgebreid weekprogramma met leuke activiteiten en de gratis Jokercard kun je ook voordelig de omgeving verkennen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1361