Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Oostenrijk > Gosau > Kirchenwirt
KirchenwirtHet al in 1595 opgerichte hotel Kirchenwirt staat voor gastvrijheid en gezelligheid. Hier kom je nog in het echte Oostenrijk terecht. Gelegen in het mooie Gosautal midden in Salzkammergut kan je tijdens een lange, uitdagend wandeling van de ongerepte natuur van deze wonderschone regio genieten. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 295

Oostenrijk > Gosau > Sommerhof
SommerhofOf u nu voor een relax vakantie kiest of een actieve vakantie, bij het kindvriendelijke hotel Sommerhof zit u goed. Uitstekende service voor een prima prijs! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 971

Oostenrijk > Gosau > Vitalhotel Gosau
Vitalhotel GosauDit hotel is een prima keuze voor een onbezorgde familievakantie. Je bevindt je hier op loopafstand van het kleine centrum van Gosau. Maar liefst zes dagen per week is er voor de kinderen een uitgebreid animatieprogramma samengesteld. Voor de volwassenen worden ook diverse activiteiten georganiseerd zoals boogschieten en begeleide wandelingen. Veel vermaak voor de hele familie gegarandeerd. Eten en drinken kun je hier ook naar hartelust, de kwaliteit van de keuken wordt lokaal zeer geroemd en je verblijft hier op basis van All Inclusive. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 445