Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Oostenrijk > Flachau > Appartementen Alpin Apart
Appartementen Alpin ApartRustig gelegen en omgeven door bos en natuur. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 280

Oostenrijk > Flachau > Appartementen Haus Austria
Appartementen Haus AustriaGezellige appartementen gelegen in het grootste skigebied van Oostenrijk! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 227

Oostenrijk > Flachau > Appartementen Wieslbauer
Appartementen WieslbauerKindvriendelijke appartementen op een rustige locatie in Skigebied Amadé. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 221

Oostenrijk > Flachau > Central Holiday Resort
Central Holiday ResortMidden in het centrum van Flachau liggen de fantastastische appartementen Central. De appartementen zijn ruim en uitgerust met alle moderne faciliteiten die je wenst. Afgelopen najaar is er een heel nieuw zwembad met binnen- en buitengedeelte bijgebouwd. De enorme recreatieweide, coole kidsclub en ligging midden in Flachau zorgen tezamen voor de perfecte vakantie omgeving in een heerlijk groen landschap. Een zonovergoten zomerdag breng je door aan de rand van de zwemvijver in het groene gras van de zonneweide. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1085

Oostenrijk > Flachau > Familieresort Reslwirt
Familieresort ReslwirtWat zeg je? Kinderen tot en met 14 jaar gratis. Ja, soms gratis maar altijd met minimaal 50% korting. Kijk snel bij het kamertype dat je wenst voor meer info. Familieresort Reslwirt, de plek voor een ongestoorde familievakantie. Er is kinderanimatie, een buitenzwembad, een skelterbaan, een speeltuin, wellness voor papa en mama en zoals je in Oostenrijk verwacht ook erg lekker eten. Als klap op de vuurpijl heeft Flachau ook nog eens een super uitgebreid Adventure programma. Zo kun je bijvoorbeeld gratis met de lift de berg op. Loop even naar de overkant, daar zit de VVV. Ze vertellen je uitgebreid, en als je geluk hebt in het Nederlands, over het hele weekprogramma. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1184

Oostenrijk > Flachau > Forellenhof
ForellenhofLuxe viersterren hotel met heerlijke relaxmogelijkheden in het zwembad, de whirlpool en de sauna. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 989

Oostenrijk > Flachau > Happy Flachau
Happy Flachau U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 945

Oostenrijk > Flachau > Jagdhof
JagdhofIn het centrum vind je de appartementen Jagdhof. Genieten op het heerlijke terras waar je rustig wat kunt drinken, terwijl de kinderen zich vermaken op de trampoline en de skelters. Bezoek de meren, zwembaden en thermen, natuurparken, burchten en kastelen, bezienswaardigheden in de stad Salzburg of maak gebruik van diverse bergliften. Je krijgt bij veel van deze bezienswaardigheden korting of zelfs gratis entree met de Salzburgerland kaart. De omgeving rond Flachau leent zich ook uitstekend voor het maken van wandelingen en mountainbiketochten. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 177

Oostenrijk > Flachau > Landhaus Innrain
Landhaus InnrainTraditioneel landhuis aan de rand van Flachau. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 372

Oostenrijk > Flachau > Oberhof
OberhofSprookjesachtige vakantiewoningen met een mooie ligging even boven Flachau zijn de komende week jouw onderkomen. Tijdens je zomervakantie in Flachau kun je tal van activiteiten ondernemen. Wandelingen en mountainbiketochten. Flachau heeft een heel leuk zwemmeer dat op circa twee kilometer van het dorp ligt, je kunt van hieruit goed dagtochten maken richting Salzburg. Binnen een uur ben je ook aan de Milstättersee in Karinthie met allerlei leuke dorpjes zoals Seeboden en Dobriach. Je hoeft je hier tijdens je zomervakantie geen moment te vervelen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 961

Oostenrijk > Flachau > Oostenrijk, Salzburgerland, Flachau
Oostenrijk, Salzburgerland, FlachauTraditioneel landhuis aan de rand van Flachau. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 388

Oostenrijk > Flachau > Oostenrijk, Salzburgerland, Flachau
Oostenrijk, Salzburgerland, FlachauRustig gelegen en omgeven door bos en natuur. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 309

Oostenrijk > Flachau > Oostenrijk, Salzburgerland, Flachau
Oostenrijk, Salzburgerland, FlachauGezellige appartementen gelegen in het grootste skigebied van Oostenrijk! U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 391

Oostenrijk > Flachau > Oostenrijk, Salzburgerland, Flachau
Oostenrijk, Salzburgerland, FlachauKindvriendelijke appartementen op een rustige locatie in Skigebied Amadé. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 223

Oostenrijk > Flachau > Oostenrijk, Salzburgerland, Flachau
Oostenrijk, Salzburgerland, FlachauRustig gelegen en omgeven door bos en natuur. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 306

volgende pagina >>