Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Oostenrijk > Filzmoos > Appartementen Hanneshof
Appartementen HanneshofIn dit romantische bergdorp vind je de appartementen Hanneshof. Een kleine wandeling van max. 5 minuten vanaf je appartement brengt je bij hotel Hanneshof waar je van je All Inclusive verzorging gebruik maakt. Geniet van de gezelligheid en heerlijkheid op het knusse terras. Hier smaakt het eten uit eigen slagerij fantastisch. Neem er een goed glas wijn bij. De familie Mayr heeft namelijk een aantal kwaliteitswijnen op de kaart staan. Maak een wandeling door de bergen en ontdek het adembenemende landschap. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 372

Oostenrijk > Filzmoos > Bischofsmütze
BischofsmützeEen heerlijk hotel met veel faciliteiten. Een warm welkom staat u te wachten zodra u bij de familie Mayr binnen treedt. Hun gastvrijheid leidt vele Nederlanders jaarlijks terug naar dit hotel Gasten van hotel Bischofsmütze hebben gratis toegang tot het \"Freizeitpark Filzmoos\" met binnenbad, kinderbad, sauna, rustruimte etc. (ca. 400 m2). U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 432

Oostenrijk > Filzmoos > Hotel Alpenblick
Hotel AlpenblickBijzonder sfeervol en familiair hotel in het centrum van Filzmoos, naast de lift. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 422

Oostenrijk > Filzmoos > Hotel Alpenvilla Rieder
Hotel Alpenvilla RiederGezellig hotel onder familiaire leiding in het centrum van Filzmoos. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 323

Oostenrijk > Filzmoos > Hotel Unterhof
Hotel UnterhofSfeervol 4-sterrenhotel met goede service in het bekende Filzmoos. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 566

Oostenrijk > Filzmoos > Neue Post
Neue PostPerfect gelegen appartementen in het centrum van Filzmoos. Je kunt alles te voet bereiken! Gasten van Neue Post hebben gratis toegang tot het \'Erlebnispark\' met binnenbad en diverse sauna\'s. Tegen betaling kun je daar ook van het solarium gebruik maken of een massage laten doen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 97

Oostenrijk > Filzmoos > Oostenrijk, Salzburgerland, Filzmoos
Oostenrijk, Salzburgerland, FilzmoosBijzonder sfeervol en familiair hotel in het centrum van Filzmoos, naast de lift. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 422

Oostenrijk > Filzmoos > Oostenrijk, Salzburgerland, Filzmoos
Oostenrijk, Salzburgerland, FilzmoosBijzonder sfeervol en familiair hotel in het centrum van Filzmoos, naast de lift. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 443