Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Oostenrijk > Feichten > Hotel Kaunertalerhof
Hotel KaunertalerhofAll inclusive hotel met een rustige ligging. Ideaal voor een actieve en toch ontspannen vakantie. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 545

Oostenrijk > Feichten > Oostenrijk, Tirol, Feichten
Oostenrijk, Tirol, FeichtenGezellig all inclusive familiehotel. Ideaal uitganspunt voor een heerlijke vakantie in de bergen. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 545

Oostenrijk > Feichten > Oostenrijk, Tirol, Feichten
Oostenrijk, Tirol, FeichtenGezellig all inclusive familiehotel. Ideaal uitganspunt voor een heerlijke vakantie in de bergen. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 564

Oostenrijk > Feichten > Tia Apart
Tia ApartHet Kaunertal is een rustig dal dat niet overspoeld is door toeristen. Hier kun je nog rustig een paar uur wandelen zonder iemand tegen te komen, maar natuurlijk zijn er ook tal van gezellig dorpjes. Hotel & appartementen Tia Apart ligt net boven Feichten en heeft daardoor een prachtig uitzicht. Je hebt de keuze tussen een ruim appartement met keuken, ideaal voor de hele familie, of een hotelkamer met halfpension. In de nabije omgeving is van alles te doen. Ga eens paardrijden met het hele gezin of ontdek de vele mogelijkheden van de Summer Card waarmee je bijvoorbeeld gratis naar diverse zwembaden kunt en korting krijgt op gave outdoor activiteiten zoals raften en canyoning. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 258

Oostenrijk > Feichten > Tia Monte
Tia MonteVakantie is plezier maken zonder zorgen. Hotel Tia Monte heeft dat begrepen. De All Inclusive formule biedt je niet alleen lekker eten en drinken. Je kunt ook van diverse zwembaden en meren gebruik maken in de buurt. De ruime familiekamers en uitgebreide All Inclusive formule vormen samen met de prachtige groene omgeving, een uitstekend geheel voor een heerlijke vakantie. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 265