Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Oostenrijk > Bruck an der Grossglocknerstrasse > Lukasmayr
LukasmayrHotel Lukasmayer is een gemoedelijk, traditioneel Oostenrijks hotel met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Je vindt rust in Bruck terwijl het uitstekende skigebied Zell am See / Kaprun maar op enkele kilometers afstand ligt. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 904

Oostenrijk > Bruck An Der Grossglocknerstrasse > Oostenrijk, Salzburgerland, Bruck An Der Grossglocknerstrasse
Oostenrijk, Salzburgerland, Bruck An Der GrossglocknerstrasseTraditioneel hotel in typisch Oostenrijkse stijl, gelegen in het centrum van Bruck. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 208

Oostenrijk > Bruck An Der Grossglocknerstrasse > Oostenrijk, Salzburgerland, Bruck An Der Grossglocknerstrasse
Oostenrijk, Salzburgerland, Bruck An Der GrossglocknerstrasseTraditioneel hotel in typisch Oostenrijkse stijl, gelegen in het centrum van Bruck. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 213

Oostenrijk > Bruck an der Grossglocknerstrasse > Stadlmühle
StadlmühleHet is heerlijk om in hotel Stadlmühle vakantie te vieren. All inclusive op een eenvoudige maar goede manier. Onze klanten hebben ons verteld dat de wijn hier erg lekker is, dus neem er nog maar eentje. Maar niet te veel, want morgen wacht die mooie Großglockner Alpenstraße op je. Trek er een hele dag voor uit en bezoek ook zeker de Pasterze gletsjer. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 205