Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Oostenrijk > Brixen im Thale > Christina
ChristinaAppartementen Christine ligt midden in het Brixental. De groene bergen van het Brixental zijn het leefgebied van vele koeien en schapen. Tijdens de wandeling door de groene bergen hoor je de koeienbellen en wandel je langs oude boerderijen met unieke bloemen en oprechte gewoonten, dit geeft je het optimale Oostenrijkse vakantiegevoel. Het Brixental staat bekend om de vele speelparken voor kinderen boven op de bergtoppen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 197

Oostenrijk > Brixen im Thale > Das Resort Brixen
Das Resort BrixenTussen Kirchberg en Westendorf ligt een kleine dorpje, Brixen im Thale. Hier gaat het typische Oostenrijkse leven zijn gangetje. Bij bakker Hirzinger haal je \'s morgen lekkere verse broodjes. Neem de tijd, want je hebt hier de keuze uit maarliefst 150 brood- en gebaksoorten. Mmmmm, dat wordt een lekkere dag. Voor je er vandaag op uit trekt dus eerst lekker ontbijten op het terras van je eigen chalet. De kinderen spelen in het gras, terwijl jij nog even een kopje koffie neemt. Op nog geen 5 minuten lopen ligt een heerlijk vrijetijdspark met zwemmeer met zandstrand, zwembad, tennisplaats en voetbalveld. Op de achtergrond het fantasche landschap van de Kitzbuheler Alpen. Dit is op en top Oostenrijk. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1192

Oostenrijk > Brixen Im Thale > Oostenrijk, Tirol, Brixen Im Thale
Oostenrijk, Tirol, Brixen Im ThaleGezellige chalets in een kleinschalig vakantiepark aan de rand van Brixen im Thale. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 393

Oostenrijk > Brixen Im Thale > Oostenrijk, Tirol, Brixen Im Thale
Oostenrijk, Tirol, Brixen Im ThaleActief en sportief 4-sterrenhotel, gelegen nabij het skigebied Brixen! U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 317

Oostenrijk > Brixen Im Thale > Oostenrijk, Tirol, Brixen Im Thale
Oostenrijk, Tirol, Brixen Im ThaleGezellige chalets in een kleinschalig vakantiepark aan de rand van Brixen im Thale. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 393

Oostenrijk > Brixen Im Thale > Oostenrijk, Tirol, Brixen Im Thale
Oostenrijk, Tirol, Brixen Im ThaleActief en sportief 4-sterrenhotel, gelegen nabij het skigebied Brixen! U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 317

Oostenrijk > Brixen im Thale > Vital & Sporthotel Brixen
Vital & Sporthotel BrixenVital & Sporthotel Brixen is smaakvol ingericht en heeft een ideale ligging. Het centrum van Brixen ligt op zo\'n 500 meter, maar eigenlijk hoef je het hotel niet uit. Je hebt hier twee zwembaden, een uitgebreide wellness, maar liefst tien tennisbanen en een reuze trampoline. Naast het halfpension krijg je tussen de middag een lekker kopje soep aangeboden. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1216

Oostenrijk > Brixen im Thale > Zum Wurzenrainer
Zum WurzenrainerMidden in het rustieke Brixen liggen de appartementen Zum Wurzenrainer. We kunnen ze authentiek noemen, maar ook zeggen dat ze al een aantal jaren meegaan. Gewoon ouderwets gezellig. Wie niet per se gesteld is op luxe en niet te veel wil betalen, heeft hier een prima vakantieadres. De appartementen zijn keurig onderhouden en zeer schoon en elke morgen worden er verse broodjes aan de deur bezorgd. Een prima onderkomen voor een (zomers) verblijf in het populaire Brixental. We zijn er zeker van dat je het hier naar je zin gaat hebben! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 738