Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Oostenrijk > Brand > Abina Deluxe
Abina DeluxeVerblijf in een luxe appartement in het centrum van Brand. Na een dag skiën, kan je hier optimaal relaxen in je eigen appartement. Op de bovenste etage ligt het luxe penthouse; met vier slaapkamers en twee badkamers is dit penthouse ideaal voor families. Het ruime dakterras met open haard biedt een schitterend uitzicht op de ruige bergen van het Brandnertal. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 184

Oostenrijk > Brand > Egga
EggaAppartementen Egga zijn al jaren een onderdeel van ons programma en zeer geliefd bij vele Nederlanders. Het ligt direct naast de Niggenkopflift. Je kunt bij goed weer skiën tot de deur van Haus Egga. De thuisblijver hoeft niets te missen van jouw vakantie, want in de appartementen is gratis wifi beschikbaar. Kortom: de ideale basis voor een wintersportvakantie. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 135

Oostenrijk > Brand > Lagant
LagantKinderen van alle leeftijden zijn welkom in Hotel Lagant. Er is aanbod/opvang voor de allerkleinsten tot pubers van 17 jaar. Natuurlijk is ook aan de papa\'s en mama\'s gedacht! Lekker relaxen in de sauna of een drankje aan de bar, terwijl de kids met hun vakantiekameraadjes spelen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1085

Oostenrijk > Brand > Scesaplana
ScesaplanaHotel Scesaplana, met haar ruime familiekamers, is een perfecte plek om met je gezin de wintersport door te brengen. Na een dag op de piste, lekker je spieren laten ontspannen in het zwembad. Het gezellige Brand heeft vele restaurantjes waar je heerlijk kunt dineren. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 836