Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Oostenrijk > Brand > Abina Deluxe
Abina DeluxeVerblijf in een luxe appartement in het centrum van Brand. Na een dag skiën, kan je hier optimaal relaxen in je eigen appartement. Op de bovenste etage ligt het luxe penthouse; met vier slaapkamers en twee badkamers is dit penthouse ideaal voor families. Het ruime dakterras met open haard biedt een schitterend uitzicht op de ruige bergen van het Brandnertal. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 185

Oostenrijk > Brand > Egga
EggaAppartementen Egga zijn al jaren een onderdeel van ons programma en zeer geliefd bij vele Nederlanders. Het ligt direct naast de Niggenkopflift. Je kunt bij goed weer skiën tot de deur van Haus Egga. De thuisblijver hoeft niets te missen van zijn vakantie, want in de appartementen is gratis wifi beschikbaar. Kortom: de ideale basis voor een wintersportvakantie. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 138

Oostenrijk > Brand > Lagant
LagantKinderen van alle leeftijden zijn welkom in Hotel Lagant. Er is aanbod/opvang voor de allerkleinsten tot pubers van 17 jaar. Natuurlijk is ook aan de papa\'s en mama\'s gedacht! Lekker relaxen in de sauna of een drankje aan de bar, terwijl de kids met hun vakantiekameraadjes spelen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 429

Oostenrijk > Brand > Sporthotel Beck
Sporthotel BeckAan het eind van het Brandnertal, ligt het doorgewinterde dorp Brand; volop gezelligheid, mooie accommodaties en prachtige pistes. Een van onze toppers is hotel Beck, een op en top familiehotel waar de kinderen centraal staan. Elke dag wordt er iets voor ze georganiseerd, dus vervelen komt niet voor. Paardrijden in de sneeuw is een van de activiteiten die je niet elke dag tegenkomt. Op de eerste plaats staat natuurlijk het skiën en dat kun je in Brand, inclusief de après ski. Een ander bijkomend voordeel, vanaf Nederland ben je er in zo\'n ca. 8 uur rijden. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 745