Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Oostenrijk > Berwang > Kaiserhof
KaiserhofTerwijl je kinderen het naar hun zin hebben kun jij relaxen. Breng een bezoek aan het wellnesslandschap en laat je verwennen! Je kunt ook twee keer per week gratis deelnemen aan de \'Nature Watching\' onder begeleiding van een ervaren gids. Maak op een bijzondere en educatieve manier kennis met de mooie omgeving van het Zugspitzgebied. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1454

Oostenrijk > Berwang > Sporthotel Singer
Sporthotel SingerEen sublieme combinatie tussen uitstekende service, uitgebreide wellness en een creatieve en uiterst smakelijke keuken. Dat is Sporthotel Singer in Berwang. Alle kleine details kloppen hier, de vakantieganger is hier koning te rijk. Berwang zelf is in de zomer een slaperig dorpje, en het ligt relatief dicht bij Nederland. Geniet van prachtige bergen en een tophotel. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1535

Oostenrijk > Berwang > Thaneller
ThanellerHotel Thaneller in Rinnen/Berwang ligt op loopafstand van de skilift. Bij genoeg sneeuw, kun je tot de voordeur skiën. Het hotel heeft alles wat je nodig hebt tijdens je wintersportvakantie; een restaurant waar elke ochtend een heerlijk ontbijt voor je klaargemaakt wordt en waar je \'s avonds je diner nuttigt. Een sauna om in op te warmen en een zwembad om heerlijk in te plonsen. Een perfecte plek, tegen een goede prijs. Families zijn meer dan welkom, want op de grote kamers kun je makkelijk met 2 volwassenen en 2 kinderen verblijven. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 694