Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Oostenrijk > Bad Gastein > Appartementen Erlengrund
Appartementen ErlengrundPrettige appartementen aan de rand van Bad Gastein. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 180

Oostenrijk > Bad Gastein > Hotel Elisabethpark
Hotel ElisabethparkElegant 4-sterrenhotel in het centrum van Bad Gastein met klassieke uitstraling en zeer veel faciliteiten. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 241

Oostenrijk > Bad Gastein > Hotel Rader
Hotel RaderPersoonlijke aandacht, heerlijk eten en drinken in combinatie met een fantastische omgeving. Dit en nog veel meer biedt het Hotel Rader. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 239

Oostenrijk > Bad Gastein > Mondi Holiday Bellevue
Mondi Holiday BellevueComfortabel aparthotel met centrale ligging in Bad Gastein. Het dorp ligt als het ware aan je voeten. Het complex ligt op loopafstand van de kabelbaan. Dat gaat wel de berg op, dus zo simpel is het nu ook weer niet. Het gehele complex bestaat uit vijf gebouwen je vindt er heerlijke spa faciliteiten dus ga lekker naar de sauna, neem een duik in het binnenbad of rust even lekker uit in de hot tub die wel 25 m² groot is. Ook massages of medische behandelingen zijn hier te boeken. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 711

Oostenrijk > Bad Gastein > Oostenrijk, Salzburgerland, Bad Gastein
Oostenrijk, Salzburgerland, Bad GasteinElegant 4-sterrenhotel in het centrum van Bad Gastein met klassieke uitstraling en zeer veel faciliteiten. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 241

Oostenrijk > Bad Gastein > Oostenrijk, Salzburgerland, Bad Gastein
Oostenrijk, Salzburgerland, Bad GasteinPersoonlijke aandacht, heerlijke maaltijden in combinatie met een fantastische omgeving. Dit en nog veel meer biedt Hotel Rader. Onder Nederlandse leiding. U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 244

Oostenrijk > Bad Gastein > Oostenrijk, Salzburgerland, Bad Gastein
Oostenrijk, Salzburgerland, Bad GasteinElegant 4-sterrenhotel in het centrum van Bad Gastein met klassieke uitstraling en zeer veel faciliteiten. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 239

Oostenrijk > Bad Gastein > Oostenrijk, Salzburgerland, Bad Gastein
Oostenrijk, Salzburgerland, Bad GasteinPersoonlijke aandacht, heerlijke maaltijden in combinatie met een fantastische omgeving. Dit en nog veel meer biedt Hotel Rader. Onder Nederlandse leiding. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 242

Oostenrijk > Bad Gastein > Oostenrijk, Salzburgerland, Bad Gastein
Oostenrijk, Salzburgerland, Bad GasteinMooie appartementen op het terrein van een leuke camping. U reist met Op vakantie vanaf Rotterdam.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 222

Oostenrijk > Bad Gastein > Rader
RaderAuthentiek, karakteristiek en kleinschalig. De accommodaties zijn rustig en uniek gelegen. Weg van de massa, puur genieten. Dit sfeervolle hotel met Nederlandse eigenaren, ligt aan het eind van het Gasteinertal in het sprookjesachtige dorpje Böckstein. Dit hotel is een ideaal overnachtingshotel als u op doorreis bent naar Kroatië of Italië (ca. 2 min. verwijderd van de Autoschleuse en u kunt zo de drukke A10 vermijden). U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 222

Oostenrijk > Bad Gastein > Villa Edith
Villa EdithDeze appartementen bevinden zich in een Jugenstil Villa in Bad Gastein. Voor de deur van dit kleinschalige complex begint de Erzherzog Johann Promenade. De gratis skibus brengt je probleemloos naar de Stubernkogelbahn en de Felsentherme (zwembaden, sauna\'s, fitness etc.). U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 665

Oostenrijk > Bad Gastein > Villa Excelsior
Villa ExcelsiorVilla excelsior hotel & Kurhaus in Bad Gastein heeft een lange historie. In 1897 gebouwd en in z\'n bestaan een dak geweest voor Sigmund Freud. Hij kwam naar Bad Gastein om zijn hoofd leeg te maken en te genieten van de prachtige natuur en thermale baden. De stijl van vergane jaren is nog steeds terug te vinden in de inrichting. De titel \'Kurhaus\' heeft het te danken aan de het feit dat het \'thermale water\' direkt het hotel binnenstroomt. Baden in dit gezonde en verjongende water doet het lichaam meer dan goed. Spreekt deze manier van après-ski je aan? Dan is Hotel Excelsior de wintersportplek voor jou. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 744