Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Noorwegen > Voss > 6-daags Winteravontuur incl. vlucht Winteravontuurweek Myrkdalen
6-daags Winteravontuur incl. vlucht Winteravontuurweek MyrkdalenCombineer de fjorden en de mooiste afdalingen tijdens uw winteravontuur in Myrkdalen waar ook een huskysafari, sneeuwschoenwandeling en fondue-avond op het programma staan. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1150

Noorwegen > Voss > Appartementen Torggården
Appartementen TorggårdenModerne appartementen op een perfecte locatie in Myrkdalen, dat in de winter poederparadijs voor skiërs en snowboarders is. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 544

Noorwegen > Voss > Bavallstunet Appartementen
Bavallstunet AppartementenPrima appartementen op een plek met een schitterend uitzicht. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 525

Noorwegen > Voss > Bavallstunet Vakantiepark
Bavallstunet VakantieparkMooie en moderne appartementen van privé-eigenaren, prachtig gelegen op de berg met schitterend uitzicht over Voss. De accommodatie heeft een hoge gastenwaardering. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 584

Noorwegen > Voss > Myrkdalen Hotel
Myrkdalen HotelMooi en modern hotel in het uitgestrekte Myrkdalen Mountain Resort, op ca. 25 km noordelijk van het toeristische plaatsje Voss. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 702

Noorwegen > Voss > Myrkdalen Hotel
Myrkdalen HotelMooi en modern 4-sterrenhotel in het uitgestrekte Myrkdalen Mountain Resort skigebied, op ca. 25 km noordelijk van het toeristische plaatsje Voss. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 467

Noorwegen > Voss > Myrkdalen Mountain Resort Appartementen
Myrkdalen Mountain Resort AppartementenKwalitatief hoogwaardige accommodatie in een mooie omgeving in de nabijheid van het leuke toeristendorpje Voss. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 582

Noorwegen > Voss > Vakantiepark Myrkdalen Mountain Resort
Vakantiepark Myrkdalen Mountain ResortModern vakantiepark met mooie ski-in, ski-out appartementen. Op gunstige afstand vanaf de luchthaven van Bergen. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 436